EXCLUSIV Ursaciuc candidează împotriva lui Băişanu pentru şefia PNL Suceava

EXCLUSIV Ursaciuc candidează împotriva lui Băişanu pentru şefia PNL Suceava

Chiar dacă pare că a scăpat de Galan, Băişanu s-a ales cu un adversar mult mai puternic. Primarul PNL al oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, a anunţat astăzi, în şedinţa biroului politic al filialei judeţene a partidului, că îşi va depune candidatura pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene.

Chiar dacă săptămâna trecută mulgeau oile împreună la Bucşoaia, Ursaciuc s-a arătat foarte deranjat că a aflat din presă că Băişanu vrea să mute pe 8 iunie alegerile care ar fi trebuit să fie organizate în toamnă.

"Am considerat că nu este creat un cadru concurenţial corect. Am aflat din presă că se doreşte mutarea alegerilor. Sunt un om disciplinat dar nici chiar aşa. Ce s-a întâmplat este în afara oricăror reguli ale jocului. Asta cred că este o cauză. I-am anunţat pe colegi că voi candida pentru preşedenţia organizaţiei judeţene", a declarat Marius Ursaciuc.

Primarul oraşului Gura Humorului susţine că devansarea alegerilor nu ar respecta regulile stabilite de conducerea naţională a partidului.

"Le-am expus punctul meu de vedere şi i-am rugat să studieze întregul statut, nu doar propoziţia pe care le-a citit-o d-l Băişanu, astfel încât să fie în cunoştinţă de cauză atunci când trebuie să voteze. Din punctul meu de vedere, şi dacă mâine sunt alegerile tot candidez. Dar să se respecte regulamentul", a explicat Ursaciuc.

Marius Ursaciuc are suficiente alte motive pentru care să fie supărat pe Băişanu. Mai ales după recenta poveste de aici.

Actualul preşedinte al PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, încearcă să forţeze devansarea alegerilor în speranţa că îşi va securiza un nou mandat la şefia filialei, în condiţiile în care şi-a impus vasali la conducerea unor numeroase organizaţii locale din judeţ.

Trimiteți un comentariu

9 Comentarii

  1. geaba, triaba îi aranjatî di domnu Sîndiel, aşa kî hai la nuntî ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca se hotara Ursaciuc acu' vreo 4 ani, bine mai era. Dar atunci facea jocuri pentru fluturas, ca fierbea oala cu colaborarea sub buci!
    Ma cam indoiesc de reusita lui Marius, acum ca Baisanu e deputat, dar cine stie de unde sare iepurele!
    P.S. Ursaciuc l-a facut pe Baisanu presedinte, a fost avertizat atunci cu cine are de-a face, dar n-a luat in seama avertismentele! Acu' plateste!

    RăspundețiȘtergere
  3. Marius Ursaciuc este un candidat foarte puternic.Gura Humorului este un oras frumos,curat si s-au facut si investitii la Arinis.Dar va conta in procent foarte mare optiunea de la centru.

    RăspundețiȘtergere
  4. OK, omul e gospodar, Gura Humorului e in regula. nimic de zis, deci, il vor santaja cu treaba aia cu securitatea, ca a a oprimit de la CNSAS hartie ca a turnat etc... altceva greu de zis... omul are simtul masurii, e destept (oricum securitatea nu racola idioti, asta e clar), are resurse sa-l dea jos pe sandel, doamne si ce bine ar mai fi ! Insa, personal, nu cred ca e posibil, termenul e prea din scurt, iar sandel are spate mare la bucuresti. singura solutie este sa se miste oamenii din PNL si sa inteleaga ca sandel trebuie tras pe dreapta, oricum el nu are nici o legatura cu doctirna liberala ci doar cuc ea a banutului...

    RăspundețiȘtergere
  5. In niciun caz nu vor fi alegeri pe 8 Iunie.Nu sunt statutare.Baisanu prinde Fluturi:)),fara plasa.Santaje si intimidari,incalcari ale statutului,vrea ca totul sa se faca dupa niste reguli pe care le viseaza noaptea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Se pare ca nu chiar hartia de la CNSAS ar fi fost problema, ca cica n-ar fi facut politie politica-adica n-ar fi facut rau celor pe care-i "turna"-ci faptul ca n-a declarat asta la candidatura, si asta-i fals in declaratii. Acum, la ultimele alegeri, probabil ca a "corectat" declaratia, si a trecut si termenul de prescriptie pentru anterioara declaratie. Asa ca motivul santajului a disparut, nu mai au cu ce-l stange de... si poate canta ca bariton, nu ca ouat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cine-si aduce aminte cum s-au desfasurat anterioarele alegeri stie cam cat conteaza litera statutului! Spiritul e totul! Iar spiritul e "insuflat" de delegatul de la Bucuresti. Atunci a venit chiar presedintele Antonescu pentru a-l impune pe Sandel. Sunt curios ce "greu" de la copitala va veni acum. Asta va spune si care mai e influenta lui Sandel la Bucale. Ursaciuc n-are decat sa joace in conditiile date si sa-si depaseasca comoditatea. Daca nu castiga se adauga unei lungi liste de invinsi ai lui baisanu. Cu sau fara onoare, asta e alta poveste! Dar daca da....!
    P.S. Se aude insa ca "taticul" DRS(Dan Radu Rusanu) e cam suparat pe baietelul lui-Sandel-de la Sv si l-ar cam renega! Daca gaseste un altul disponibil la "infiat"!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ceva este foarte clar.Primarii s-au saturat de modul cum confunda Baisanu PNL-ul cu propria afacere.In viața politica contează sa construiești,sa lași ceva in urma ta,sa dai o șansa tinerilor liberali.La el totul se rezuma la combinatii si foarte mulți bani. Va fi greu de învins , are plus tv, e bun la constrangeri si amenintari. in definitiv doar asta face de când e el,e un mod de viața.

    RăspundețiȘtergere