Todiruţ şi-a încheiat exilul la Călăraşi şi poate reveni oricând la Suceava

Împuternicirea comisarului şef Ioan Nicuşor Todiruţ în funcţia de inspector şef al IPJ Călăraşi a expirat la 4 iunie iar acesta se poate întoarce liniştit acasă. Asta doar în condiţiile în care IGPR nu îi va prelungi împuternicirea la şefia IPJ Suceava lui Marcian Colman, aşa cum se stabilise la sfârşitul lunii mai, aflat acum în concediu de odihnă.

"Surse din cadrul IGPR ne-au declarat că Todiruţ este aşteptat să preia funcţia pe care a lăsat-o la Suceava, înainte de a fi detaşat la Călăraşi, aceea de şef al IPJ Suceava. Dar înainte de asta, comisarul-şef trebuie să-şi rezolve problemele de sănătate, aerul de Călăraşi, departe de casă, se pare că nu i-a priit lui Todiruţ", scriu colegii de la infomuntenia.ro.

Lucrurile nu sunt chiar atât de simple pentru că, aşa cum scriam marţi, Todiruţ a fost trimis în faţa Comisiei de disciplină după ce un control al IGPR a descoperit grave nereguli în perioada în care s-a aflat la şefia IPJ Călăraşi.

Cazul ar trebui "judecat" la 17 iunie însă este puţin probabil în condiţiile în care de la începutul anului Todiruţ stă doar prin concedii medicale sau internat prin spitale, inclusiv la Psihiatrie. Povestea aici.

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Cine dracu o mai fi și Toderuț ăsta că eu din fundul Italiei nu am auzit de el.Pentru mine este un MILIȚIAN MAFIOT și CORUPT !De la Oradea la Suceava m-au oprit nșpe mii de Toderuți.Vă'dracului !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne scoatem pasapoartele si grivnele de la naftalina ?
    Adica se da liber la trecut cu tirul de tigari ... pe sub vama?

    RăspundețiȘtergere