VIDEO Discursul lui Mihai Moraru la alegerile TNL. O fi fost scris de Băişanu?

La alegerile pentru preşedinţia TNL Suceava, Mihai Moraru, şeful Oficiului Judeţean de Plăţi, Dezvoltare Rurală şi Pescuit Suceava, fiul fostului primar de la Vatra Dornei, Ioan Moraru, actual director general al Companiei Naţionale a Uraniului, a citit, poticnit, un discurs dezlânat, scris parcă de Ştefan Alexandru Băişanu.

Scuzaţi tremuratul camerei, dar râdeam în hohote.

Oare discursul o fi fost scris de Băişanu sau chiar s-au pricopsit liberalii suceveni cu încă o minte la fel de luminată ca cea a preşedintelui filialei?

Trimiteți un comentariu

14 Comentarii

  1. nu se poate vedea videoclipul

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum merge. Cred că mă sabotează serviciile :))

    RăspundețiȘtergere
  3. NU E SCRIS DE BAISANU! DAR NICI DE IMPRICINAT, BALBELE SI LIPSA DE INTONATIE MA DUC SPRE CONCLUZIA ASTA. AR TREBUI PRIVIT SPRE AUTORUL(I) COMUNICATELOR DE PRESA DE LA PNL SV.
    CAT DESPRE CAT DE LUMINATA E SAU NU E MINTEA LUI MORARU JR NU MA POT PRONUNTA. NU-I EXCLUS SA FIE, INSA, ALTFEL DACAT TAICA-SAU.

    RăspundețiȘtergere
  4. EU CRED CA E SCRIS DE UN ANUME CATALIN DE LA BUCURESTI, DE CARE AM AUZIT CA E CEL CARE II FACE TEXTELE LUI BAISANU IN ULTIMA PERIOADA. BANALE, MONOTONE, FARA CONTINUT. CAM IN GENUL TEXTULUI ROSTIT DE MORARU JUNIOR. DIN CATE AM VAZUT PE FILMAREA POSTATA DE TINE ANTERIOR ERA SI ACEL INDIVID PE ACOLO, IN ACELASI HAINE IN CARE L-AM INDENTIFICAT SI IN CAMPANIA DE ANUL TRECUT, CARE ALTFEL NU AR FI AVUT CE SA CAUTE LA UN EVENIMENT TNL.

    DE ATFEL SE ZVONESTE PRIN JUDET CA EL AR FI SI CEL CARE MERGE IN NUMELE LUI BAISANU SI PE LA DIVERSE INSTITUTII SI OAMENI DIN JUDET PENTRU A FACE PRESIUNI SI SANTAJ, PROBABIL VOM MAI AUZI DE ACEST CATALIN DE LA BUCURESTI, DE LA PROCURATURA, PROBABIL.

    RăspundețiȘtergere
  5. mai dinule, ce sa zic, poate baiatl o fi OK si a intrat de aiurea in cavalcada plotichiei, sincer, nu stiu.. insa, discursul e clar ca nu si l-a scris / redactat el singur, e limpede asta... in orice caz, amplul proces de destructurare a PNL Suceava e in curs de desavarsire si numai un ultim efort serios poate sa redea vigoarea de prin 2003-2005. atunci era efervescenta pe la sediu si prin teritoriu... dar, asta e alta poveste

    RăspundețiȘtergere
  6. Dl. Baisanu a fost profesorul meu, garantez ca e scris de el.

    RăspundețiȘtergere
  7. daca e scris de el, e patetic... jalnic...trist...offf :))

    RăspundețiȘtergere
  8. DACA BAISANU TI-A FOST PROFESOR, SI-AI INVATAT TEMEINIC CE TI-A PREDAT EL, GARANTIA TA ARE EFECTUL CONTRAR! GARANTAT NU L-A SCRIS EL! LOGIC!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe Facebook la Baisanu apar fraze identice cu discursul lui Moraru.De acolo se poate sa se fi inspirat copilul.

    RăspundețiȘtergere
  10. DACA-I ASA, NU UTILIZEZ SUSNUMITA RETEA, E ADEVARAT CE SPUNE NINI. ACEEASI PERSOANA CARE I-A "FACUT" CAMPANIA II INTRETINE SI PAGINA. BANUIESC. SAU UN "SCLAV" DE LA CSL?!

    RăspundețiȘtergere
  11. Pe acest sclav la care te referi sa stii ca nu-l duce capul.El duce geanta,spala masina si face mici comisioane.Sa nu exageram:))).

    RăspundețiȘtergere
  12. AI OBOSIT, TE-AI PLICTISIT, TI-E SCARBA, SAU ESTI IN CONCEDIU DINULE?

    RăspundețiȘtergere
  13. Am gasit destul de tarziu articolul si filmarea dv....este foarte usor sa arunci cu piatra fara a cunoaste omul...discursul l-am scris eu si nimeni altcineva...este destul de greu sa vorbesti in fata unei sali pline cu oameni si de aici pot sa apara si mici scapari. Din pacate lucrurile pe care le-am punctat la inceputul discursului sunt foarte triste si adevarate (patetice in niciun caz)...iar societatea in care traim se reflecta si in unele comentarii de mai sus...bunul simt ar trebui sa fie piatra de temelie a oricarei societati civilizate...iar acesta pare a fi intr-un amplu declin.
    Ar mai fi foarte multe de spus la comentariile dv. dar nu cred ca are rost...eu sunt genul de om care judeca o persoana dupa ce o cunoaste...

    Cu stima,
    Mihai MORARU.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu ma pot abtine sa nu constat ca, de fapt,"MINTEA LUMINATA"zace in creierul tau obosit de atata invidie. Lectia pe care trebuie sa o inveti, "domnule" Dinu(cu veleitati de "jurnalist") este urmatoarea:mergi maine dimineata la meditatii la limba romana, pe care te lauzi atata ca o vorbesti mai corect decat altii,pentru ca altfel risti sa ramai pseudo-jurnalist,trebuie sa revezi capitolul privind folosirea cratimei, stii, acea "liniuta"pe care vad ca o folosesti in exces, cand nu e cazul. E de-a dreptul penibil, te ridici si strigi in gura mare ca esti atotstiutor,da-ti o palma si trezeste-te din atata vanitate, nu este fondata pe nimic real, cine te-a mintit ca stii sa scrii si sa vorbesti corect?!Nu numai ca nu ai talent la a tine condeiul in mana, in adevaratul sens al cuvantului,dar mai te si erijezi in judecator.Esti mai mic decat crezi. Salvatorul tau

    RăspundețiȘtergere