VIDEO Gafă penibilă a prezentatoarei de la TV Rădăuţi

Anul trecut, ăştia de la televiziunea primarului Aurel Olărean de la Rădăuţi îţi arătau degetul mijlociu în direct. Video aici. Acum au trecut la alt nivel:

Trimiteți un comentariu

11 Comentarii

  1. Trebuie de facut o precizare importanta: nu era in direct, asa cum nu sant in direct aproape toate jurnalele televiziunilor locale.

    Si ceea ce-ti umple tie sufletul otravit de ura… este faptul ca uiti ca majoritatea “cititoarelor de prompter”, de la cele mari pana la cele mici, in pregatirea stirilor, 99% au gura plina de falusuri si de vorbe deocheate si deloc de limbaj academic.

    Ce este inaltator este faptul ca majoritatea acestora au gurile pline de falusuri si prin birourile mogulilor lor, iar pe sticla o fac pe maicutele morale si smerite. O greseala de montaj.

    RăspundețiȘtergere
  2. NENEA ASTA CARE LE STII PE TOATE DIN TEVELIZIUNE(!), DE PARC'AI LUCRA LA UNA(TELEVIZIUNE!)! VEZI CA SANTI SUNT DOAR IN CALENDARUL CRESTIN, IN NORMELE ORTOGRAFICE E "SUNT", PRECUM ZICEAU SI STRAMOSII UNORA DINTRE NOI-LATINII.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă zicea si de al cui, era gafa. aşa este zero, pe lângă manipulările grosolane pe care le fac în radauti perfuzatii ăştia la familia oligofrenului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Taticule, prea multe majuscule si semne de intrebare in comentariul tau. Cu siguranta ai evadat dintr-un asezamant linistit...

    RăspundețiȘtergere
  5. TATI, PREA MULTE INDOIELI IN MINTEA TA. CU SIGURANTA ESTI CAM NELINISTIT! CHIAR DACA NU SI TANAR!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce delicati si pudici ati devenit toti dintr-o data,vai ce a putut sa zica..la televiziunile nationale sunt f multe personaje care folosesc vorbe mult mai deocheate si chiar in direct..este clar ca e o greseala de montaj; daca voi va controlati de fiecare data si niciodata nu ati folosit astfel de expresii mai deocheate, sunteti liberi sa blamati.

    RăspundețiȘtergere
  7. Luati, va rog, medicamente, e pacat de dv.- viata este tare pretioasa si nu este deloc placut sa o petreceti in camasa de forta, ce naiba, santeti crestini, nu? Medicamente, medicamente...

    RăspundețiȘtergere
  8. Bai majuscula tembela, nici pana acum nu ai aflat ca asa scriu doar retardatii agresivi?

    RăspundețiȘtergere
  9. ALEXANDRU LEONARDO NAPOLEON ADOLF IOSIF VISARIONOVICI MACEDON17 iunie 2013 la 19:35

    PANA ACUM SINGURUL AGRESIV DE P'ACI ESTI D-TA! IA NISTE MAGNE B6, CEVA, SA DE DESTRESEZI!

    RăspundețiȘtergere
  10. Dinule vezi că l-ai ratat pe Lungu singura dată când spunea și el adevărul.

    RăspundețiȘtergere
  11. daca tot pretinzi ca esti jurnalist, de ce nu ai precizat faptul ca nu era in direct,ci se inregistra si ca a fost doar o greseala de montaj..halal jurnalist mai esti, dar asa te-ai ajuns si tu, nu ai avut in viata ta atatea vizualizari pe youtube cate ai avut cu acest filmulet..ar trebui sa le multumesti celor de la Tv Radauti

    RăspundețiȘtergere