Lege iniţiată de Băişanu, desfiinţată de Ministerul Muncii şi asociaţiile profesionale

Vă mai amintiţi de sloganul de campanie electorală "Legile Băişanu"? Ei bine, acestea chiar există. Nu au fost doar gogonate minciuni electorale, cum au fost de exemplu internetul wireless gratuit în parcuri, strânsul câinilor de pe străzi, cluburile pentru pensionari, reducerea numărului de taxe, majorarea pensiilor ori reducerea TVA la alimentele de bază. Asta ca să enumerăm doar o parte din mizeria împroşcată în ochii naivilor în campania electorală. Distracţia de după o vedeţi aici şi aici.

Spuneam că avem parte de prima lege Băişanu. Este vorba de fapt un proiect pentru modificarea Legii nr.192/2006 privind medierea şi organizarea profesiei de mediator. Proiectul lui Băişanu a fost însă desfiinţat atât de asociaţiile profesionale cât şi de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

Punctul de vedere al Ministerului Muncii:

Proiect de lege iniţiat de Băişanu, desfiinţat de Ministerul Muncii şi asociaţiile profesionale Proiect de lege iniţiat de Băişanu, desfiinţat de Ministerul Muncii şi asociaţiile profesionale

Punctul de vedere al Consiliului de Mediere:

Proiect de lege iniţiat de Băişanu, desfiinţat de Ministerul Muncii şi asociaţiile profesionale Proiect de lege iniţiat de Băişanu, desfiinţat de Ministerul Muncii şi asociaţiile profesionale Proiect de lege iniţiat de Băişanu, desfiinţat de Ministerul Muncii şi asociaţiile profesionale Proiect de lege iniţiat de Băişanu, desfiinţat de Ministerul Muncii şi asociaţiile profesionale Proiect de lege iniţiat de Băişanu, desfiinţat de Ministerul Muncii şi asociaţiile profesionale Proiect de lege iniţiat de Băişanu, desfiinţat de Ministerul Muncii şi asociaţiile profesionale

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. PRESUPUNAND CA UN PROFESOR(CONFERENTIAR, PTR CORECTITUDINE) DE EPISTEMOLOGIE NU PREA ARE COMPETENTE JURIDICE, MA INTREB PE CINE A ANGAJAT BAISANU CONSILIER PARLAMENTAR SI CE "EXPERTI" PARLAMENTARI I-A PUS CD(CAMERA DEPUTATILOR, NU "DISPOZITIVUL" ANTIRADAR AGATAT DE OGLINDA RETROVIZOARE A DACIEI!) LA DISPOZITIE PENTRU CONCEPEREA(LA ACTIVITATEA INTELECTUALA MA REFER!) MAI SUS DESCRISEI "INITIATIVE". ORICUM, A REUSIT SA SALTE DIN RANDUL CELOR CARE NU CUVANTA SI NU AU AVUT NICIO INITIATIVA IN PARLAMENT. ACUM CATVA ANI MAI ERA UNUL FOARTE ACTIV, PLECAT NITEL CU SORCOVA, CARE DEPUNEA TOT FELUL DE INITIATIVE CEL PUTIN CIUDATE, FUNAR PRE NUMELE SAU. ASTEPTAM VESTI NOI DESPRE ALTE INITIATIVE ALE PREAACTIVULUI DERUTAT! PARDON, DEPUTAT!

    RăspundețiȘtergere
  2. ”Mintile luminate discuta idei; mintile mediocre discuta evenimente; mintile mici discuta oamenii. (Eleonor Roosevelt)”.

    Tu, Dinule te-ai agățat ca scaietele de fundul câinelui și ți-ai făcut un țel în viață în a-l bălăcări pe Băișanu.
    Chiar nu mai sunt și alte subiecte importante cărora să le dedici un articol?

    RăspundețiȘtergere
  3. TRECAND PESTE CITATE LUATE DIN INTELIGENTA ALTORA, CAM CE-AI VREA SA FACA UN ZIARIST DECAT SA PREZINTE SI DISCUTE EVENIMENTE CREATE SAU NU DE OAMENI? PARTEA CU IDEILE APARTINE UNUI SEGMENT MUUUULT MAI MIC DIN POPULATIE, CARE, DE OBICEI, SE NUMESC GENII! DIN PACATE SUCEAVA NU ARE ASA CEVA PRINTRE LOCUITORII SAI. ASA CA NE MULTUMIM CU CE AVEM!
    P.S. POATE C-OR FI CATEVA GENII PE LA ASEZAMANTUL DIN BURDUJENI, DAR NU MAI AU ACCES LA NET!

    RăspundețiȘtergere
  4. mai dinule, ai evenimebnte din plin si tu ..nimiic? ma asteptam sa aud despre patania lui mihaita cioata de la tine dar....

    RăspundețiȘtergere