VIDEO Cum se vede şoseaua de centură a municipiului Suceava de la sol

Zilele trecută vă arătam cum se vede şoseaua de centură din elicotper. Iată acum şi cum se vede şoseaua de centură de la sol. Niciun muncitor, nicio roabă, nicio lopată:

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. vai, dinule, dar ce nerusinare din partea ta ! indraznesti sa contrazici spusele lu dom prezidente? vai, rusinica sa iti fie dinule... ai filmat in Arizona si zici ca de fapt pe soseaua de centura a Sucevei unde de fapt duduie macaralele si asudă people-şii... măi măi măi.... ce ti-e si cu ziaristii astia.... :))
    ci porci îi americani din Arizona... aruncî peturili di apâ minerlâ pi canalu colector... măi măi măi... bă dinule cine te-a finantat ca sa miergi l amiericani brie? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua trebuie sa-l contrazic pe anonim 1.Nu e vorba de Arizona ci de desertul Kalahari.Cand ai ajuns Dinule acolo ca ieri te-am vazut prin oras.Si sincer nu e frumos sa pui filmari cu desertul kalahari si sa zici ca e soseaua de centura.Soseaua de centura a Sucevei e aproape gata si la ea lucreaza zi si noapte sute de oameni si utilaje.iar peturile sunt de la un grup de turisti romani care le-au aruncat cand erau pe camile.

    RăspundețiȘtergere
  3. ȘI CAMILE UĂI IN DIȘERTU ȘIELA CALA ... ? ACOLO-S NUMA MANGUSTE, DI ȘIELEA DI PI DICOVERI.
    NU V-AȚI PRINS! SE TELEPORTEAZA PĂMÂNTUL DIRECT PE MALUL APEI SI APOI SE TELEPORTEAZĂ INAPOI ASFALT! DOAR SUNTEM IN SECOLUL XXI, NU! SI NANOBOȚII FAC DRUMUL IN TIMP RECORD! PARDON, ASTA ERA DIN STARGATE!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi se pare că până să vină USL mergeau mai bine treburile prin suceava? sau nu? cel putin drumul suceava putna nu a mai fost asa stricat de vre-0 zece ani încoace...ati votat USL aveţi USL, adică dezinteres şi prostie. noi la Cluj l-am votat pe Boc şi e muult mai bine

    RăspundețiȘtergere