VIDEO Ministrul Internelor, Radu Stroe: "Todiruţ nu poate rămâne la comanda IPJ Suceava"

"Urmăresc îndeaproape acest caz", a anunţat Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, despre situaţia comisarului şef Ioan Nicuşor Todiruţ, inspectorul şef al IPJ Suceava, anchetat de DNA pentru abuz în serviciu şi declarat apt parţial de medicii militari.

"Problema care mi se pare cea mai gravă este că acea comisie medicală l-a dat apt parţial. În momentul în care s-a constatat lucrul acesta de către medici, eu stau şi mă gândesc dacă un şef de poliţie, cu atât mai mult un şef judeţean de poliţie, având un astfel de diagnostic, inapt parţial, mai poate sau nu rămâne acolo. Din păcate, ordinul ministrului modificat cu doi ani în urmă a lăsat în viaţă, ca să zic aşa, un şef de poliţie judeţeană cu o astfel de situaţie medicală. Voi modifica acest ordin al ministrului pentru că nici chiar apt parţial eu cred că nu poate ca omul respectiv, oricare ar fi acela, să rămână la comanda unei unităţi cum este spre exemplu poliţia din Suceava sau chiar şi poliţia din Călăraşi, care-i mai mititică. În cazul Todiruţ aştept reanalizarea situaţiei şi vom vedea" a afirmat ministrul de Interne, Radu Stroe, vineri seară, la RealitateaTV.

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. din pacate mos teaca e total ineficient si pare si usor atins de alzheimer! pacat! ca sa-l dea gata pe todirut trebuie unul mai dotat.

    RăspundețiȘtergere
  2. PANA UNA-ALTA SE PARE CA PLEACA NENEA STROE! I-A COPT-O TATA SOCRU SI LUI! DUPA CE A COPT COABITAREA PSD-PDL DIN PRIMUL GUVERN BOC, ACUM A COPT COABITAREA GINERICA-BASICA! SA TRAIASCA CUVIOSUL DOM' PARINTE COLONEL!

    RăspundețiȘtergere