Câştigă o invitaţie la concertul "Simfonii de toamnă"



Vineri, 13 Septembrie 2013, începând cu ora 19.30, are loc a doua ediţie a evenimentului cultural „Simfonii de toamnă”. Concertul va fi susţinut în acest an de Opera Naţională Română Iaşi. În repertoriul pregătit pentru această ediţie a evenimentului sunt incluse piese aparţinând compozitorilor Giuseppe Verdi, Gioachino Rossini, Wolfgang Amadeus Mozart, Ceaikovski, Georges Bizet, sub bacheta dirijorului Gabriel Bebeşelea. Orchestra va reuni 130 de artişti. Concertul va avea loc în zona centrală, în faţa Palatului Administrativ.

Participă la concurs şi poţi câştiga una dintre cele opt invitaţii. Fiecare invitaţie este valabilă pentru două persoane.

Regulament:

1. Trimite-mi un mesaj de Facebook (click aici) sau un mail pe dinuzara@yahoo.com care să conţină numele şi numărul de telefon.

2. Înscrierile se încheie vineri dimineaţă la ora 8.00, atunci când vor fi anunţaţi şi câştigătorii.

3. În cazul în care vor fi mai mult de opt solicitări, invitaţiile vor fi acordate prin tragere la sorţi, folosind site-ul random.org.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. "Iniţiatorii




    Mişcării pentru Salvarea Bucovinei
    (zilnic, vom completa lista, în baza adeziunilor),





    Roman ISTRATI, poet, publicist

    Sorin AVRAM, jurnalist, pafletard

    Dumitru TEODORESCU, ziarist, publicist, scriitor

    Tiberiu AVRAM, ziarist, publicist

    Ion DRĂGUŞANUL, scriitor, publicist

    Mihai PÂNZARU-PIM, artist plastic, publicist

    Constantin-Emil URSU, Manager Muzeul Bucovinei

    Victor T. RUSU, poet, publicist, artist fotograf

    Nicolae BARBĂ, profesor, Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava

    Ana-Cozmina IGNAT, economist

    Andrei Teodor DRĂGUŞANUL, muzician, sociolog, psiholog..."


    Domnule Dinu Zara,uitati-va atent la meseria pe care o are domnul Sorin Avram: pafletard! Exista si in codul CAEN?
    Este vorba despre initiatorii unui "Manifest pentru salvarea Bucovinei"
    Bucovina o fi avand nevoie de salvare dar astia au nevoie de ambulanta!
    Nu faceti pe niznaiul,cetiti manifestul,este foarte duios...

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Anonimului cu Manifest für Einsparung:
    Mă înscriu și Io* în mișcarea aia cu o singură condiție:
    Să-l zvârliți draaqului din lista aia pe KĂKĂNARUL-șef al presei sucevene - numitul TIBERIU AVRAM.
    Neisprăvitul acela ordinar, cu o coloană vertebrală construită din gumilastic și ondulată, în fața șefilor, în forma grafică a clopotului lui Gauss, NU ARE CE CĂUTA într-o listă ce se vrea respectabilă, cuprinzând nume consacrate ale vieții artistice sucevene.
    Kăkănarul acela duhnește atât de tare a servilism poltron și duplicitar încât împute absolut orice loc în care este prezent sau menționat. Până și hainele tovarășilor conjuncturali se impregnează irevocabil de damful imund al slugărniciei promovate de Kăkănarul- șef prin intermediul celei mai BRAT-uzitate latrine - „Kăkănarul de Suceava”.

    Heraus cu Lepădătura neisprăvită din lista personalităților publice!
    Acelui IDIOT îi trebuie șters numele din Cartea Truditorilor întru spiritualitate suceveană.
    Acea pramatie analfabetă, poltronă și ipocrită, nu trudește decât la propria-i bunăstare, prin orice mijloace, orișicât de malefice. Pușlamaua cu cheliuță, palat și gipan luați pe banii lui Flutur este aidoma lui Mihăilescu-Brăila în producția „Secretul lui Bachus”, face dijurnă lângă telefonul rote und kurze, ridică receptorul la primul apel, se încovoaie umil din cocoașă și răspunde dezgustător de umil „Da șefu! Am înțeles, șefu! Să trăiți șefu!”
    („șefu” fiind orice dobitoc ce se perindă în jilțurile administrative ale guberniei.)

    Afară cu numele Kăkănarului din lista formatorilor de opinie. El nu formează nimic în acest județ decât un damf și un iz fetid de vidanjor - kăkănar al potlogăriilor neo-bolșevicilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iar dacă tot am abuzat de blogul lui Dino Zauru ( :)) ) ian să facem noi un apel:
    Pun la dispoziție conturile de facebook Tazmanian DeMoon și Tasmanian DeMoon, iar pentru cei ce doresc să rămână anonimi - conturile de yahoo mail cu ID-urile corespunzătoare - tazmaniandemoon și tasmaniandemoon la care să-mi comunice eventualii cititori care au fost restricționați în mod abuziv pe site-ul Kăkănarului de Suceava. (data aproximativă, userul restricționat și motivul restricției).

    Fac precizarea de a mi se comunica doar acele cazuri de cenzurare și banare al unor comentarii sau username care AU RESPECTAT regulile de postare cuprinse în pagina respectivă.

    De asemenea, lansez prezentul apel întrucât subțirimea comentatorilor prezenți pe site-ul kăkănarului denotă faptul că sunt cam multișori cei care și-au primit abuziv ciubota în gură însă nu pot semnala acest fapt.

    Finalitatea acestui demers fiind înițierea unei acțiuni civile împotriva Kăkănarului de Suceava, în solidar cu aceasta persoana împuțită a kăkănarului- șef, acțiune bazată pe nerespectarea prevederilor constituționale prevăzute la art. 30 din Constituție și iterat la art. 70 din Noul Cod Civil.

    RăspundețiȘtergere