Nu fi Cioată! Hai în stradă pentru Roşia Montană! Astăzi, de la 17.00, în faţa Prefecturii Suceava

Nu fi Cioată! Hai în stradă pentru Roşia Montană! Astăzi, de la 17.00, în faţa Prefecturii Suceava

"Deputatul Cezar Cioată era cunoscut până mai ieri pentru viteza incredibilă de a se muta dintr-un partid în altul, reuşind performanţa incredibilă de a-şi schimba formaţiunea politică de 4 (patru) ori într-o singură sesiune parlamentară.
Notorietatea lui a crescut brusc în ultimele două zile, după ce l-a jignit pe Eugen David, unul dintre localnicii din Roşia Montană care se opun proiectului minier, chiar în curtea acestuia.
Domnul Cioată, ajuns la Roşia Montană sub pretextul „informării” despre situaţia de aici, era deranjat de faptul că Eugen David nu l-a aşteptat la costum (cum era el îmbrăcat) şi i-a bătut obrazul pentru că era îmbrăcat în hainele de lucru, din gospodărie.
De parcă vacile lui Eugen trebuiau să ţină cont de programul vizitei parlamentarilor. Şi de parcă acel costum cu care se mândrea domnul Cioată nu ar fi fost cumpărat din taxele şi impozitele plătite de Eugen David şi de cei care, de o săptămână ies în stradă pentru Roşia Montană.



De ieri, Cioată s-a transformat într-un nume generic, reprezentativ pentru toţi acei găinari care au ajuns în Parlamentul României doar pentru că şi-au aburcat un costum pe umeri. Cioată sunt toţi acei parlamentari şi politicieni care consideră că pot ignora legile şi, mai mult decât atât, pot ignora voinţa suverană a cetăţenilor români. Doamnelor şi domnilor Cioată, astăzi vom ieşi din nou în stradă în zeci de oraşe din ţară şi străinătate pentru a vă transmite un mesaj cât se poate de simplu NEAM SĂTURAT DE VOI! VREM CULTURĂ ŞI NATURĂ, NU CIANURĂ!", scrie, pe VoxPublica, Mihai Goţiu.

Detalii aici despre protestul de astăzi, duminică, 8 septembrie, în Suceava, şi aici despre cum Cezar Cioată a jignit un localnic din Roşia Montană.

Trimiteți un comentariu

8 Comentarii

  1. Nu fi cioata , fii o gloata. Oricum totu ramane cum am stebelit. Asta cu fundatii ecologiste si cu oengeuri sant vrajeala securista de cand lumea. In primu rand ecologistii sant securisti=comunisti deghizati in democrati. Bostanu e verde pe dinufara dar rosu pe dinuauntru. Fundatiile astea oengiste fuctioneaza pe sestemu azi vii si semnezi ca vrei sa salvezi x, peste 3 luni vii si semnezi ca vrei sa semnezi y, peste alte luni astia iti spun ca sant cei care au luptat pentru x si y si daca nu ai vrea sa participi la mitilingul partidului z. Si uite asa devii activist pt ca tie jena, "finca" ai mai facut asta in trecut. Devii un cretinel militant. Sper sa nu mi se taie comentul peste cateva zile. O sa urmarim cu atentie.

    RăspundețiȘtergere
  2. chestiile astea seamna foarte bine cu cele din anii '90 cu "nu ne vindem tara". si cu efectul ca ne-au tinut in urma cel putin 10 ani. acum efectul e acelasi. ce-au reusit grinpecistii astia a fost doar scumpirea masiva a energiei si carburantilor si umflarea conturilor unor afaceristi smecheri-in cazul de fata soros. deocamdata a bagat cateva zeci de milioane de euro in ong-urile ecologiste protestatare si cumpara actiuni rmgc aflate in scadere masiva datorita demonstratiilor. sunt curios daca, dupa ce va detine pachetul majoritar al companiei, va mai sustine protestele, sau atunci cianura va deveni brusc benefica, fiind mult mai putina-cu 0,01%-fata de proiectul initial. in rest actiunea asta aduce doar subdezvoltare. stam cu fundul pe un munte de aur si ne imprumutam-si platim dobanzi- la fmi, bm, ue samd. si suntem si la cheremul lor -vezi situatia baselu demis si resuscitat sub presiunea taierii fondurilor si investitiilor. bine spuneau motii : MUNTII NOSTRI AUR POARTA/ NOI CERSIM DIN POARTA-N POARTA. si de data asta cozile de topor -zise ecologiste acum- fac jocul stapanilor lumii.
    cu mentiunea ca beneficiarul inapoierii romaniei este tara natala a lui soros-ungaria!

    RăspundețiȘtergere
  3. gloata is aia ce-au votat o cioata. Auz, sa vina nemernicu la discutii si el sa fie preocupat de hainele omului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cezar Cioata de la Brosteni, Suceava, mai exact... un badaran consecvent, asa este si in viata de zi cu zi. Un arogant, monser!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cezar Cioata de la Brosteni, Suceava, mai exact... un badaran consecvent, asa este si in viata de zi cu zi. Un arogant, monser!

    RăspundețiȘtergere
  6. Aceast Cioata este un model de analfabet care s-a ajuns in Parlament. Intrebati profesorii de la Universitatea din Suceava de la Facultatea de Mecanica cine a fost studentul Cioata. Va spun eu, dumneavoastra verificati !!! A fost unul care nu trebuia sa termine facultatea! Domnule Zara, mergeti la Universitate la noi si faceti un reportaj despre studentul Cioata. O sa va puneti mainile in cap.

    RăspundețiȘtergere
  7. MA bucur ca articolul este atat de bine scris, incat nici nu mai e nevoie sa ma cert cu postacii platiti. felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  8. cred ca s-a gandit o seara intreaga in laburile securite cum sa deturneze primul comentariu in flokosu lor.

    RăspundețiȘtergere