skip to main | skip to sidebar

Protest împotriva proiectului minier de la Roşia Montană, duminică, la Suceava

Duminică, la ora 17.00, în faţa Palatului Administrativ din centrul municipiului Suceava va avea loc un protest împotriva proiectului minier de la Roşia Montană. Mai multe detalii aici.

Articole recomandate:

  protest, proteste, Rosia Montana

Comentează folosind Facebook:

4 comentarii:

 1. E prosteala pe fata. Pt o cauza nobila santeti de acord cu rosia montana, dupa aia cu eutansierea cainilor bagabonti. Si tu esti de acord si ajungi activist si te simti obligat sa tot semnezi in numele "societatii civile", si devii fara sa vrei un scalv. Dupa un an vin astia pentru care tu au semnat si votat impotriva a tot felu de chestii si zic ca sant de la partidu x ca ar fi bine sa faci aia si aia. Si tu fiind deja activist inocent vei spune ca DA. asa ca ma pis pe sociatatea civila care e doar o perfida racolatoare de prostime pentru partide.

 2. In Suceava societatea civila a fost tot timpul foarte activa.In 2012 la o zi dupa ce au inceput manifestatiile in Piata Universitatii au inceput si la Suceava si au durat doua luni fara intrerupere.In Suceava s-a manifestat tot timpul impotriva Rosia Montana,gazelor de sist.S-a manifestat pentru fetita cu bentita tricolora din Covasna.La un an de la alegeri s-a manifestat contra USL care nu si-a indeplinit promisiunile.Salut initiativa de a tine un miting impotriva Rosia Montana si voi fi acolo.Societatea civila are rolul de a penaliza abuzurile si coruptia guvernantilor.

 3. confundati societatea civila cu mercenarii

 4. mitingul.O reacţie firească la o situaţie nefirească
  must be cu grimase geometrice de dezgust pe feţe
  to be or not to be ... căci oricum îi doare la bască
  protestataru' (în 2013) merge doar să se "dezgheţe"

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online