Guvernul mincinos Tonta izolează Suceava de restul ţării

1. Acestea erau autostrăzile negociate de România cu UE, în reţeaua coridoarelor europene Ten-T, la momentul aprilie 2012. Cele cu albastru fiind de maximă importanţă, se-nţelege:

Autostrăzi România - Ten-T

2. Mai jos avem şi varianta propusă la 3 decembrie 2013 de Tonta şi aprobată de păcălinii uselişti şpăgari din Parlament.
Tonta, parodia de Şova şi sclavii păcălini şpăgari din teritoriu au schimbat modificarea. Autostrada spre Suceava a sărit din schemă, iar o presupusă autostradă spre Iaşi va trece prin Braşov!!!!! Adică prin munte, unde kilometrul de autostradă e de vreo zece ori mai scump decât pe traseul logic. În plus, au dispărut autostrăzile Sibiu - Piteşti, Timişoara - Craiova - Bucureşti, Târgu Mureş - Iaşi, dar a apărut autostrada baronilor PSD Sibiu - Braşov.

Bonus: Tonta şi ăilalţi păcălini şpăgari pesedişti care au lucrat la harta asta au inventat oraşul Sălaj. Tâmpiţilor, Sălaj e un judeţ cu reşedinţa în localitatea Zalău. Idioţilor, nici măcar nu ştiţi ce ţară guvernaţi.

Trimiteți un comentariu

5 Comentarii

  1. Va pare rau pentru un plan care oricum nu s-ar realiza. Inutil..

    RăspundețiȘtergere
  2. aia cu salajul e .. bestiala frate :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Parca, parca numai perle face asta, ma mir sincer cum de nu are branhi... ca asta nu e lumea lui clar.
    Ce face banul din om, si indiferenta noastra ne chinuim singuri, dar suntem moderni si liberi...

    RăspundețiȘtergere
  4. hahahahah nu inteleg ...... de ce pana la calafat? si nu pana la giurgiu ? la calafat ce dreaq sa faci ? ca bulgarii acolo nu au nimic ... pana la autostrada is peste 100 de km daca nu ma inshel ...... vai de capu lor de nebuni.dar nah.... intereseul isi poarta fesul ce dreaq

    RăspundețiȘtergere