skip to main | skip to sidebar

Scandal la TSD Suceava. Episodul 2

După ce le-a căzut mausul din mână, s-au scărpinat în nas şi şi-au recitit inepţiile scrise aseară, ăştia de la TSD Suceava au început să se certe ca chiorii între ei.

TSD Suceava scandal înjurături facebook
TSD Suceava scandal înjurături facebook
TSD Suceava scandal înjurături facebook
TSD Suceava scandal înjurături facebook


S-au sucit, s-au răsucit şi n-au descoperit nimic. Slab, copii, slab de tot!
Asta va fi cred şi ultima postare despre puţoii ăştia. Le-am făcut prea multă reclamă.

TSD Suceava scandal înjurături facebook
TSD Suceava scandal înjurături facebook
TSD Suceava scandal înjurături facebook

Articole recomandate:

  PSD, TSD Suceava

Comentează folosind Facebook:

18 comentarii:

 1. devii ingrat zara ..

 2. Serios ? Tu te poti numi jurnalist cu articole de genul asta ? Dute pe libertatea, sigur te iau aia !

 3. nu te-a "furajat" nimeni Dinule.. si acum scormonesti in discutiile de pe facebook,... cat de pueril poti fi

 4. Sa inteleg ca cei care aveti ceva negativ de spus la adresa lui Dinu , sunteti din TSD ?:)) Va e ciuda ca va face public certurile ?

 5. Mai Dinule, ciumpalacii astia au pretentia sa fie viitorii politicieni ai Sucevei si ai Romaniei?
  Mi-am facut rabdare si am citit ambele articole si serios ti-o spun - parca-s niste mucosi care se cearta pe o acadea si nici macar nu stiu sa isi acopere urmele certurilor.
  Plus ca Vera aia are un limbaj extrem de ... colorat.

  Prefer sa ma lipsesc de astfel de specimene. Multumesc pentru ca ne-ai aratat in ce hal se porcesc astia pentru fix nimic.

 6. Nu am nici o treaba cu politica dar totusi cred ca Zara e praf...

 7. "Asta va fi cred şi ultima postare despre puţoii ăştia"... Un adevarat jurnalist care are un vocabular elevat. Nu cred ca era necesar sa folositi cuvantul "puţoii". Cat despre titlurile reportajelor, ma simt ca la Dan Diaconescu. Fata de la ora 12 unde e?

 8. TOTAL IRELEVANT SUBIECTUL! DAR TI-AI FACUT TRAFIC CU EL!

 9. nu, subiectul e beton, se vede cate minti luminate cu lanterna sunt la TSD.. de ai de sus, ce sa zic.. profiluri umane veritabile, nu ? coabitacii...

 10. aveti grija pe mana cui dati partidul (Ion Iliescu, 2005)

 11. ia faceti fratilor inventarul "valorilor" umane din TSD dar şi de la seniori.. o sa aveti mari surprize.. de indivizi cu koişpe masterate pe la CV prin tari straineze suntem satui nenicule...

 12. ESTI PRAF DINULEEE....DUTE TATA LA MUNCA IN AFARA(LA CAPSUNI,LA STERS MOSNEGI LA C*R) CA MESERIA ASTA NU TI SE POTRIVESTE....ESTI UN CACANAR :))

 13. Domnule... as putea face o plangere ca mi`ati postat fotografia (in miniatura ce e drep, dar tot o fotografie de a mea este) pe un site fara acordul meu, daca in cititi codul civil Art.79 – (1) Este interzisă utilizarea, în mod public, a înregistrărilor imaginii sau vocii unei persoane, fără acordul acesteia. Pe langa asta utilizarea fotografiei mele nu cred ca este permisa prin lege si nu cred ca prezinta un interes public justificat.

 14. Cine te opreşte? Tribunalul e pe strada Ştefan cel Mare, nr. 62. Drum bun!

 15. Stiu foarte bine unde este tribunalul domnule! Pe langa asta vreau sa va spun ca eu v-am vorbit frumos, si speram sa se rezolve aceasta chestiune pe cale amiabila! Nu aveti niciun drept sa postati nimic din ceea ce am scris eu pe nicaieri, mai ales ca al meu comentariu nu are absolut nicio legatura cu scandalul de care spuneti dumneavoastra in titlu, eu doar solicitam o informatie!

 16. puiuţi psd-işti, vă rog, lăsaţi-o aşea !
  îs vorbe fără ecou, acum. De ce nu tăceţi ?!
  lumea a cetit, fiecare gândeşte ce vrea
  să le schimbaţi cursul gândurilor (acum) vreţi?

  pe net se umblă desculţ şi cu ochii mari
  asta-i farmecul acidulat al libertăţii
  chiar şi-n gând, de cânţi, e .. cu lăutari
  tăceţi, acum! ( amărâţi gustul "dulceţii" )

 17. Pt minunatul de la 13: faptul ca ai scris o parere pe un site de socializare, oare crezi tu ca articolul ala, cautat sunt ferm convins, cu sudoarea mintii, te mai ajuta la ceva? Dooaaahhh. Si domnule ziarist daca mai exista si un episod 3 ....va rog nu va opriti. E pacat. Macar sa ne mai descretim fruntile nu?

 18. Daca la nivel de conducere la seniori e bascalie, cum ai vrea sa fie aici ? Cel mai grav e ca unii dintre ei printre care si marele politician (mare la propriu) amariei ala sau cum il cheama , ne vor stabili noua candva legile (desi sper sa nu se intample asa ceva) . Dinule , nu ziceai ca aici esti propriul tau mogul ? nu trebuie sa dai tu explicatii in fata altora . Penibilitatea PSD-ista atinge cote alarmante dar amuzante

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online