Scrisoare deschisă către Băsescu: "Nu îl graţiaţi pe Popescu!"

Văz că toată lumea se vaicăreşte că a intrat Popescu la închisoare. Aşa, şi? I-am trimis şi eu o scrisoare lui Băsescu în care îi cer să nu îl graţieze pe infractorul Popescu Gheorghe.

"Vă cer, domnule preşedinte, să nu îngăduiţi unui infractor, fie el chiar şi fostul căpitan al echipei naţionale, să se întoarcă în societate înainte de a-şi fi ispăşit pedeapsa pentru faptele săvârşite". Continuarea, aici.

Trimiteți un comentariu

7 Comentarii

  1. ba da, trebuie gratiat, dar sa plateasca de 10 ori suma si sa fie 3 ani si 10 luni arestat la domiciliu, sa nu iasa mai mult de 100 de metri in jurul casei, sa i se retraga toate drepturile cetatenesti si asa mai departe. A se vedea cazul Huidu, totusi ala a omorat oameni, evident din depasire de jmeker.. Popescu sa fie arestat 3 ani la domiciliu si sa o frece de perdele :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Diferenta e enorma, Huidu a omorat 3 oameni involuntar. Nu a planuit si nici nu a dorit asta, Din acest motiv a si scapat fara puscarie. Astia au furat 7 milioane de euro cu buna stiinta. Nici nu dormeau, nici nu o puteau face fara sa vrea. Cand zici evaziune fiscala in forma continua e clara treaba ca au facut-o de mai multe ori, E ca si cum Huidu ar mai omori 5 oameni inca o data. Oare a doua oara scapa fara puscarie?

    RăspundețiȘtergere
  3. imi pare rau, Huidu a omorat constient, fiindca A VRUT SA DEPASEASCA CONSTIENT IN CURBA PE LINIE CONTINUA. Astia, da, au furat, dar Gica Popescu a platit datoriile, a recunoscut acuzatiile, si-a turnat cenusa in cap. Chiar ma intreb: ce castiga STATUL ca Popescu face puscarie? de ceilalti nu ma iau, aia merita pt. ca sunt escroci versati, e clar... Popescu s-a inhaitat cu porcimea, asta este... dar, interesul statului ar trebui sa fie putin modelat in cazul lui Popescu.. sa-l amendeze, sa-i ingradeasca drepturile etc... in fine, se poate discuta un an pe tema asta. Oricum, Basescu nu il va gratia, cred eu... dar, vedem...

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate ai permis si ai sa vezi cum o sa fie cand ai sa omori voluntar primul om.

    RăspundețiȘtergere
  5. maretule ZARA.. zici ca Gheorghe Popescu nu merita gratiat. Ok. Atunci de ce te-ai mai uitat la meciurile lui cand D-nul Popescu era in plina activitate.
    Eu zic ca merita sa fie gratiat (vezi precedentul caz.. 2007, Ion Draica)

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/basescu-a-gratiat-un-fost-sportiv-un-minor-si-o-mama-cu-patru-copii-1085981.html

    RăspundețiȘtergere
  6. bre dinu, dar comentarii fatidice de genu cretinului de la ora 10 45 nu ar trebui frate sa le lasi.. asta e nivelul natiei, nu evina mea, dar nici chiar asa.. dragule de Anonim, problema e ca ai dreptate, exista neprevazut intotdeauna, mai ales la volan.. dar, indicator, limitator, de viteza, curba, linie continua, depăşire intentionata, Dragule, zic.. intelegi de fapt, dragule care era treaba la Huidu? Dragule, citeste regulamentul rutier, dragule, si daca tot nu pricepi, succes in viata ta de viermişor cretinoid.... Draguleeeeeeeeeeeeeeee

    RăspundețiȘtergere