Nechifor, ameninţat de Dragnea cu demiterea de la şefia PSD Suceava dacă nu face 35% la europarlamentare

Cătălin Nechifor este unul dintre liderii PSD care au fost ameninţaţi cu schimbarea din funcţie dacă nu vor obţine scorul stabilit de Dragnea pentru alegerile europarlamentare.

Pentru Suceava, una dintre cele mai slabe filiale PSD din ţară, targetul ar fi de 35%, scrie stiripesurse.ro.

Trimiteți un comentariu

11 Comentarii

  1. PSD = Partidul Sărmanilor* cu Duhul

    Profil etalon al pesedistului cu mintea trepanată

    Aceste rebuturi umane pot fi grupate în două categorii relativ omogene, funcție de mizerabilul coeficient de intelighență dovedit:
    a) tâmpiți ™ (Trade Mark), veritabile erori genetice ale evoluției speciei, cu IQ mai mic de 55 și
    b) tâmpiței®, idioți, kretinei și lepădături înfumurate, cu educație, instrucție, deprinderi și aptitudini elementare, corespunzătoare unui IQ cuprins între 55 și 85.

    a) scursura societății, ciuma bubonică a nației, sifilisul conștiinței și avântului național este o leprozerie heteroclită în care se îmbină sinergic și empatizează identitar oligofrenii, puturoșii, leneșii, chiulangii, fripturiștii, aplaudacii, lătrăii, lichelele, trădătorii, mârlanii, lașii, hoții, mincinoșii, sperjurii, hrăpăreții, bârfitorii, hulitorii, ucigașii, paricizii, infanticizii, pedofilii, gerontofilii, necrofilii, zoofilii, incestuoșii, poponarii, kurvele vocaționale, etc.
    „Tot ce-n țările vecine e smintit și stârpitură, / Tot ce-i însemnat cu pata putrejunii de natură”
    s-au înrolat sub stindardul fesenist, de culoare roșu kominternist, având pitite secera și ciocanul dindărătul tufei de trandașiri. Cu toții „creștini” materialiști și practicanți dialectici ai preceptelor, până la Domul Zeu și trei stații dincolo de El.
    b) spurcăciunile pesediste aparținând celei de-a doua categorii, echivalentă primei șlehte în valoarea absolută a abjecției caracterelor infecte, sunt definite prin câteva atribute definitorii. Nevoind să-mi rup tastatura și să-mi polizez buricele degetelor, preiau caracterizarea lor dintr-o altă postare. Astfel:
    pesedistul etalon este reprezentat de „Pterodactilul comunistoid – specie de reptilă scârboasă, cu un instinct de conservare fenomenal și cu abilități cameleonice excepționale; are capacitatea de a se zburătăci din eșalonul doi al defunctului pecereu și al securității către alte făcături emanate conjunctural.

    Trăsătura DEFINITORIE a acestui conglomerat neobolșevic:
    SUNT PROȘTI. Da nu orice fel de proști, ci dintr-ăia făcuți grămadă.
    PROȘTI CA O ECLIPSĂ DE LUNĂ;
    PROȘTI CA O NOAPTE POLARĂ;
    PROȘTI CA O GURĂ DE CANAL DESTUPATĂ;
    PROȘTI DE PLOMBEZI GROPILE;
    PROȘTI CA O CIZMĂ ÎMBLĂNITĂ DE INFANTERIST CAZAC, ÎNCĂLȚATĂ LA STALINGRAD ȘI DESCĂLȚATĂ LA BERLIN;
    PROȘTI CA TARAȘUL DE LA GARD;
    ATÂT DE PROȘTI DE PICĂ PROTESTATAR VARUL DE PE PEREȚI.
    PROȘTI cu P mare de la Kilogram.

    Atât de proști prin definiție încât foștii nomenclaturiști de prim rang nu-i puteau utiliza decât la activități elementare, ce presupun un singur stereotip dinamic, fără nici un fel de efort cognitiv: să văcsuiască ciubote, să ducă țucalul, să plimbe câinii, să strângă rahatul după potăi, să toarne în pahare, să spele mașina sau să care sacoșele.

    Prostia lor congenitală evident că nu le-a permis să-și definitiveze, în iepoca de aur, măcar o formă de învățământ liceal. Da de unde! 7 sau 8 clase gimnaziale. În mod excepțional câte vreo școală profesională de mâncători de rahat cu apă rece.
    --------
    Trăiască Marea Loviluție Socialistă din Decembrie!
    Trăiască tătuca Ilici care i-a scăpat și de glonțul dulce ca mierea al Patriei, dar și de Pct. 8TM.
    --------
    Dar s-a ivit o mare problemă: ce să faci cu așa târlă** de prostovani?
    Pentru ei – cizmele îmblănite - s-a produs dezastrul sistemului de învățământ. Ca să aibă bolohanii acces pe ușa școlii (ușa din spate care dă înspre budă).
    Pentru ei s-a inventat fără frecvența și ID-ul.
    Pentru ei s-au născocit rușinile academice numite pompos Spiru, Hyperion, Goldiș, de Vest, Ovidius, Creștină … und viele andere.
    Pentru ei s-a dus în derizoriu masterul și doctoratul.
    Pentru ei specialiștii în IT au introdus în sistemele de operare combinațiile de taste rapide CTRL+A (select all), CTRL+C (copy) și CTRL+V (paste).

    Astfel s-au acoperit maimuțele comunistoide cu diplome mumos colorate, fără nici o relevanță certificatoare a intelectualismului, bune numai de flendurit în mâini și de utilizat în mod unic și igienic.”
    (citat încheiat)

    RăspundețiȘtergere
  2. Dat fiind faptul că de la Loviluție s-au scurs vreo 5 cincinale brucaniene, răstimp în care „În Rromânica, fesenismul de cumătrie a învins definitiv, la orașe și sate!”, trebuie de precizat că, boșorogilor de eșalon secund pecerist, anterior crotaliați literar, au început să li se alăture și progeniturile lor semikretine, concepute în stare de comă alcoolică și sevraj narcotic al „iluștrilor” bouleni genitori. Evident, niște jalnici avortoni incapabili de absolut cel mai mic efort cognitiv sau volitiv, pentru care Școala a reprezentat Chinul și Urgia vieții lor nenorocite, izbăvită într-un final prin Licențierea de Ziua a Șaptea de la Spiru Haret, înregimentarea în cohortele acestui partid-balast ce atârnă ca un pietroi legat de picioarele Nației, prin vorba bună pusă de un cumătru, precum și prin împingerea unei șpăgi consistente unei alte maimuțe pesediste, la angajarea mântuitoare în sistemul bugetar.
    UNICA ȘANSĂ LA EXISTENȚĂ A ACESTOR PROGENITURI, DENATURATE EREDITAR ȘI GENETIC, FIIND ÎNROLAREA ÎN OASTEA PROSTANILOR DE PARTID.
    În concluzie, această veritabilă Zodie a Cancerului social, ce sufocă și paralizează dezvoltarea normală a unei țări, reunită sub abrevierea PSD și înrolată sub stindardul trandafirilor blestemați, sunt CU TOȚII victimele și subiecții involuntari ai propriului instinct animalic de conservare.
    Lepădăturile neisprăvite au intuit, în mod subconștient, că fac parte din acele categorii sociale INUTILE COMUNITĂȚII – bicisnici, neîndemânatici, nepurtători de arme, care în vremurile Spartane erau mântuiți printr-un „bungee-jump” în râpă, fără coardă elastică.
    Fiind prin definiție exemplare ratate din punct de vedere biologic, veritabile erori ale evoluției umane, supuse inevitabil extincției naturale, hipotalamusul lor le-a comandat să se înscrie în oastea spurcată a bufniței zâmbărețe – mama bună a tuturor prostanilor, a analfabeților, a neîndemânaticilor sau a celor ce nu știu sau nu vor să facă nimic.
    DOAR acolo, în partia INUTILILOR și a PARAZIȚILOR, au simțit că au o șansă la trai, și nu orice fel de trai, ci TRAI PE VĂTRAI, NINEACĂ.
    Ceea ce s-a și întâmplat, Partidul NEMERNICILOR, PUTUROȘILOR, KRETINILOR, ANALFABEȚILOR, INCOMPETENȚILOR și al INCAPABILILOR i-a mântuit pe acești NĂTĂRĂI, dându-le cam tot ce-și poate dori un prostan nepereche.
    Astfel au primit în ordine nu neapărat cronologică, următoarele beneficii, avantaje și foloase materiale necuvenite:
    - sinecură publică denumită serviciu, având în fișa postului atribuțiunile de frecător de mentă sau buhă, bătător de berbuncă, jucător online de tetris și postac de partid, tâmpit și analfabet;
    - apartament;
    - recamier, aragaz, butelie și carpetă cu „Violul din Serai”;
    - autovehicul de serviciu;
    - nevastă;
    - țâțe la nevastă;
    - diplome frumos colorate de licență, master și doftorat LZȘ;
    - clanță mare de papagal kokalar fesenist;
    - tupeu de borfaș ordinar și nesimțire de porc-mistreț pleonastic.

    Iac-așa s-a împlut Rromânica de maimuțe pesediste idioate. Toate de-o prostie congenitală, de-o tâmpenie proverbială și de un tupeu inimaginabil. Păduchioase și răpănoase, cu derma tăbăcită a kurului de un roșu troțkist înflăcărat, nație de sărăntoci având foamea din glandă ca pedigreu famiglial, agitându-și într-o mână bâtele de primate neevoluate iar în cealaltă carnetul roșu de partid – simbol al apartenenței la secta spurcalnică și blestemată.
    Pe cale de consecință, Rromânica a devenit Planeta lor. Planeta maimuțelor. Planet der Affen.

    RăspundețiȘtergere
  3. „Spuma asta-nveninată, astă plebe, ăst gunoi
    Să ajung-a fi stăpână și pe țară și pe noi!”

    Ptiu!
    Nu le-ar mai Răposa Mulți Înainte, Ducă-se pe Pustii, Ucigă-i Toaca, Înghiți-ar Adâncul Gheenei și Arză-i-ar Focul de maimuțoi neobrăzați!

    Gde Kalașnikova?
    Davai Kalșnikova!
    Davai, davai, Boje moi!
    V boga dușu mati, glupîe bolișeviki!
    -----
    * Inițiala S poate semnifica și alte epitete ale acestor ciurde de asistați social: schizoizi, semianalfabeți, scelerați, scrântiți, sinecuriști, sărăntoci (la minte), sifilitici,
    ** Târle definite sintetic de Dan Puric prin celebrele expresii cenzurate de CNA – „Șleahtă de securiști care ne conduc” compusă din „Cuiburi mafiotice” alcătuind „Sistemul acesta de tip mafiot care paralizează dezvoltarea României [și] este un cancer la nivel social”.

    RăspundețiȘtergere
  4. agățând (făr-să fie culese) bătăile inimii
    te simți, când votezi, și ca arbore și ca tufă
    sigur (sigur) că nu poți fi înaintea vremii
    poți,însă, din hârdăul culorilor să eviți o rufă

    cu gânduri străbătute (de stânga) io voi vota
    tu ?!
    cu mâna dreaptă, cu stânga-n chiloți,cum vrei
    însă...
    nu mai împacheta, frate, votul ca marmota
    and,remember
    nu toți (numiți de Zară) îs derbedei :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ΑΒΓΔ-are, un pont kostenlos pentru tine.
    Rămăsei mirat acum câteva zile când „amicul” tău „FOXMAN” a îndrăznit să se dea huța de ouțele mele.
    Printr-un concurs de împrejurări, pot să bănuiesc și cine este nemernicul care îndrăznește să mă eticheteze „Omul Nimănui”: Nicholas Roshka de la Ziel von Suczawa.
    Bolshevikul dracului nu admite comentarii pe fițuica lui ordinară dar îndrăznește să se kace în paginile altui cotidian zonal.
    Iar sintagma „Omul Nimănui” trădează limitarea marotei din capul acestui nătărău: săracul încă își mai închipuie că trebuie să fii cățelul CUIVA sus-pus, să ai zgardă, lesă și să faci aport la comanda vreunui politruk. Ideea de realizare socială ș profesională a OMULUI NOU DE TIP BOU creat de komunism se rezumă la simplu amănunt de a fi „omul cuiva” pe cale de consecință de a lătra în folosul acelui „cuiva”. Probabil TÂMPITUL este nemulțumit că nu pup kururile și nu înalț osanale pedelacheilor sau fripturiștilor din mișcarea populii mele.
    Tălâmbul nici măcar nu poate conștientiza că din ce în ce mai mulți oameni sunt bine informați, gândesc cu propriul cap, sunt obiectivi și imparțiali și sunt apolitici, din cauza scârbelor ordinare ce s-au aglomerat în politică.

    RăspundețiȘtergere
  6. Oricum,ai dat lovitura cu Tazmanian de Moon,e pe masura ta si a prestigiului indubitabil al acestui site... Baga mare,te asteapta succesuri!
    Cat despre pragul stabilit pentru Nechifor - iaca de ce nu mai poti tu....Scârţ,Marghioalo!

    RăspundețiȘtergere
  7. Glăsui adânc, din puțul gândirii, o maimuță piesiedistă, simultan cu scărpinarea c-o mână în cap și c-o mână în cur.
    Mârlane sfertodoct, te regăsești în profilul etalon?
    Cristenița mamei voastre de bagabonți poltroni, mincinoși și abjecți.
    Glonțul vi-l meritați, maimuțoilor!

    RăspundețiȘtergere
  8. psd face maxim 28 % .... 35% nu au de unde... zona montana e pierduta, in Suceava s-a intrerupt caldura si apa calda cand afara erau 3 grade... deci... upsi.... pisi miaou :))
    PNL e in urcare, la fel PMP şi PDL.. totul e atat de fragmentat, incat pur si simplu sa vrei nu ai de unde .... nika voturi...

    RăspundețiȘtergere
  9. Adevarul este ca daca pui la un loc comentariile din marsupiul gandirii can-guristice a lu' Sisi de Australia si ale anonimului care vorbeste ca pe hol la pedele ("nika"...),ai o imagine ezacta asupra a ceea ce se va intampla la alegeri.
    Ca sa nu mai spunem de prezicerile unor guru dovediti la precedentele alegeri ca fiind superinspirati.Cel mai bine e sa ne predam din timp,inainte sa vina apostolii cu juramintele pe capota masinii,sa ne epuizeze ca pe pastravi,inainte de a fi scosi din apa de pescarul kior...

    RăspundețiȘtergere
  10. FOXMAN?!
    Taz, ce dreq? sunt dezgustat în numai și gândul
    c-ai cetit ce-a murdărit în cuvinte ...caricatura
    bou-și dorește orgii livresce,dar.. ca cați în vântul
    ce nu-i lărgește neuronu (negăsind crăpătura) :)

    vezi?!
    nemai răsfățându-ne-n Muritorul li s-a dus dreq
    nucleul ce-și înfingea privirea-n ”comentarii”
    a mai rămas doar FOXMAN + 1 ce n-a luat bacu
    ce nu pot, together, să lege vorbe acătării
    ...
    și iar vorbirea în bruxelleză va fi pe tapet
    pân-pe 25 mai... să vezi idei fracturate, frate !
    incendiile ideologice din res-publica le-aștept
    pentru ca (după caz) să râd pe săturate :)


    RăspundețiȘtergere
  11. ...Care nu mai puteai tu de scorul lui Nechifor... Iaca ,nu-l mai schimba Dragnea! Poate doar daca marele unificator al dreptei va mai obtine succesurile pe care le sconteaza.

    RăspundețiȘtergere