Alba-neagra cu demisia lui „7%” Băişanu

Ştefan Alexandru 7% Băişanu

Ştefan Alexandru „7%” Băişanu a anunţat deseori că-şi va depune demisia dacă PNL nu scoate rezultatul asumat la alegerile pentru Parlamentul European. Rezultat care ba era 25%, ba 20%, ba 17,5%. Scorul final a fost 9,77% în judeţul Suceava şi 7,29% în municipiul Suceava, în colegiul în care „7%” Băişanu a fost ales deputat. Adică mai puţin de jumătate din obiectiv. În plus, în colegiul lui Băişanu scorul lui Mircea Diaconu a fost dublu faţă de cel al PNL. Mai exact, votanţii PNL au votat cu Diaconu pentru a-l penaliza pe Băişanu. Chiar după alegeri, Băişanu a anunţat că nici nu se gândeşte la demisie.

Zilele trecute, PNL a trimis un comunicat de presă din care rezulta că Băişanu ar fi fost dispus să-şi depună mandatul, dar a fost ţinut cu forţa în funcţie de colegii din conducerea judeţeană.

„Preşedintele PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, s-a pus la dispoziţia Biroului Politic Teritorial în ceea ce priveşte continuarea mandatului de preşedinte al filialei. Biroul Politic Teritorial nu a acceptat discuţii pe această temă, considerându-se că Ştefan Alexandru Băişanu trebuie să rămână în continuare preşedinte al PNL Suceava. S-a hotărât că PNL are nevoie de unitate nedând curs nici unei cereri de demitere a nici unui preşedinte de organizaţie din cele 114 localităţi. PNL are nevoie de unitate în vederea câştigării alegerilor prezidenţiale”, se arată în comunicatul PNL Suceava.

De fapt, la şedinţa Biroul Politic Teritorial din care fac parte doar neamurile şi partenerii lui de afaceri „7%” Băişanu i-a întrebat răstit dacă vrea careva să-i ceară demisia. Toţi liberalii de cumătrie au tăcut mâlc, deşi probabil celor mai mulţi le crăpa obrazul de ruşinea scorului scos de partid.

După episodul ăsta, dacă alianţa nefirească cu pedeliştii băsişti dă chix, PNL Suceava în frunte cu „7%” Băişanu va ajunge în marja de eroare a sondajelor de opinie.

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Dinule, nu-ți fă prea mari probleme cu jegosul ăsta.
    Ca un troll cu patalama și hater înrăit, care bântuie peste 50 de situri și citește sute, poate chiar mii de comentarii, pot să te anunț că Iohannis va adjudeca mandatul de prezident încă din primul tur și la o diferență de scor liniștitoare, de peste 10 procente.
    Însă este păcat despre cât poltronism poate cuprinde gubernia bunicului Ștefan.
    În loc să se indigneze (constructiv) vechea gardă pretoriană a PNL-ului sucevean și să repună acest partid în spiritul onorabil al tradiției istorice, stau toți ca niște limbrici cu nasul în propriul cur și se lasă umiliți și mânjiți de acest trepăduș PC-ist (fost PUR-ist), care a transformat filiala suceveană a partidului în S.C. „Liberalul” S.R.L.
    Măcar pentru a salva aparențele și tot ar trebui să aibe cineva curajul să-l convingă pe acest derbedeu încăpățânat, fără pic de onoare, că este timpul să stea un picuț mai retras, măcar pentru o anumită perioadă de timp.
    Fiecare apariție mediatică a acestui gherțoi jegos-comportamental nu face decât să sporească greața ce-o induce în cugetul privitorilor. Cunosc zeci de oameni care imediat ce dau cu ochii de figura lui de imbecil venal, schimbă imediat canalul sau dau left-click pe iconul exit din fereastra browserului.
    Nesimțitul ăsta ordinar nu are habar că priponindu-se cu piroane de 22 în jilțul de șef la PNL Suceava, nu face decât imense deservicii noi construcții politice naționale. Nu numai că nu va atrage noi simpatizanți la coaliția anti-PSD, ci va îndepărta chiar și cei mai fideli susținători.
    Este careva atât de naiv să creadă că-l doare cumva pe băișan în pulă de interesul național al momentului?
    Ete fics pics!
    El s-o ducă bine, camarila lui, puradeii lui, cumătrii lui, lingăii, cățeii, lătrăii, lacheii, mișeii și derbedeii lui.
    Chiar nu mai este în tot PNL-ul sucevean nici o coloană vertebrală cu suficientă îndrăzneală încât să-l ia pe quellboss frumușel deoparte și să-i sugereze elegant că este timpul să stea puțintel în umbră?

    Până la proba contrarie, norocul tuturor stă în persoana lui Iohannis și în electoratul ardelean, care va propulsa pentru prima dată în funcția supremă un ARDELEAN.
    Deci nu prea contează ce se întâmplă în acest capăt de lume unde se agață harta în cui.
    Știi care-i diferența dinte un NEAMȚ și un țâgan cocalar?
    Faptul că neamțul se ghidează în viață după principiul „Ein Mann, Ein Wort”
    Adică un OM are un CUVÂNT. Un OM are Onoarea CUVÂNTULUI dat. Și face pe dracu în patru ca să-l respecte și să nu-și întineze ONOAREA.

    Compară acum cu împuțitul ăsta care s-a jurat că-și taie pula și-o dă la rațe dacă PNL Suceava nu obține în alegeri 25 %, apoi 20%, apoi 17%.
    Poate să-l mai bage careva în seamă pe acest mincinos infect?
    Mai are careva curaj să se însoțească în vreun demers cu acest țâgan cocalar, ca pe urmă să iasă țepuit?

    Dă-l, măi, în morții mamei lui de vierme nevertebrat.
    Dar e păcat să rămână în stare de captivitate un partid elitist și care are, tradițional, unul dintre cele mai selecte electorate. În PNL în general nu sunt melteni de tipul lăpușnenilor piesiediști, oameni sărmani cu duhul „care pricep greu și uită repede”.
    În PNL sunt în general licențiați - profesorime la greu, medici, profesii liberale, etc.
    Chiar mai mult decât atât, pentru a nu emite o judecată discriminatorie în funcție de nivelul studiilor, se poate afirma că în PNL sunt oameni chiar cu studii medii și gimnaziale care dau dovadă de un spirit antreprenorial excepțional. Sunt oameni care deschid afaceri, creează locuri de muncă și plusvaloare adăugată.
    Întrebarea finală e: CUM DRAAQU de reușește imbecilul ăsta să-i țină pe toți captivi?
    Până nu văd o coloană vertebrală care să pună răspicat punctul pe i, concluzionez că PNL Suceava este afectat iremediabil de Sindromul Stockholm.
    AM ZIS!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu inteleg de ce trec anii, si oamenii nu se schimba nici politicienii nici alegatorii; o ducem prost votam prost; lipseste ratiunea din electorat; faceti o lege sa ii testati pe cei ce voteaza ca ajungem sa ne minunam de ce iese dupa

    RăspundețiȘtergere