VIDEO Răspunsul halucinant al ministrului Turismului despre groapa de gunoi din Mestecăniş

„Cum credeţi că va ajuta turismul în Suceava groapa de gunoi pe care o construiește Consiliul Judeţean în vâful Pasului Mestecăniş?”, asta l-am întrebat zilele trecute pe ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism, Florin Nicolae Jianu. Răspunsul este halucinant:

Trimiteți un comentariu

7 Comentarii

  1. deci m-am blocat total, cum a ajuns ciudatul ăsta minsitru ? na, se poate si mai rau... parca l-am vazut pe Gica Hagi raspunzand ca antrenor la Mondenii :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca asa e programat.O resetare ar fi necesara dupa care la casare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce nu va este clar?turistii sunt atrasi de mirosul gropii de gunoi de pe Mestecanis

    RăspundețiȘtergere
  4. 1.Despre raspunsul "ministrului " ce pot sa zic , raspuns praf nu are nici o treaba .

    2.Problema cu DEPOZITUL ECOLOGIC de la Mestecanis , eu cred ca foarte bine ar fi ca lumea sa fie informata despre diferenta dintre un Depozit Ecologic si o Groapa de gunoi , diferenta este enorma . Pe scurt la un Depozit Ecologic poluarea este 0 mai exact toti indicatorii de mediu sunt protejati ( apa , aer , sol , subsol) pe cand la o groapa de gunoi nu este protejat nimic ..S-a stat cu rampa de gunoi de la intrarea in Gura Humorului ani de zile si nimeni nu a facut nici un tam tam si nu le-au pasat si ce a fost acolo reprezenta un adevarat dezastru ecologic cat si o mare rusine pentru turismul Bucovinean. Amplasarea la Mestecanis din punctul meu de vedere este complet neinspirata dar totusi daca ati studia putin ce inseamna un depozit ecologic ati putea vedea ca nu o sa se observe gunoi niciodata deoarece zilnic va fi acoperit cu pamant si compactat , chiar si imprejurul incintei va fi ingradit si plantata o perdea de plopi din cate stiu eu ..etc Ideea e ca totusi cei care poarta "stindardul rezistentei" si "marii ecologisti peste noapte" ai acestui subiect sa fie corecti pana la capat si sa informeze lumea atat despre aspectele pozitive cat si despre cele negative si nu sa-si faca din acest subiect un mijloc de promovare .

    RăspundețiȘtergere