Ăștia de la PDL+PNL=LOVE îl aduc pe Iohannis la Suceava fix la aceeași oră cu meciul de pe Areni

Marți, de la ora 16.00, pe stadionul Areni este programat meciul Rapid CFR Suceava - Gaz Metan Mediaș, în șaisprezecimile Cupei României. Este pentru prima dată după nouă ani când o echipă din prima ligă la fotbal vine la Suceava într-un meci oficial.

Tot marți, la aceeași oră, penibilii ăștia de la ACL i-au programat candidatului Klaus Iohannis un miting electoral în sala mare a Casei de Cultură.

Aș fi vrut să-i urmăresc live prestația lui Iohannis, dar o să merg la meci. La fel vor face alte câteva mii de suceveni.

Cred că penibilii de la PDL+PNL=LOVE nu-s deloc interesați de voturile microbiștilor. Altfel nu-mi explic de ce Iohannis a fost programat la aceeași oră cu unul dintre cele mai importante evenimente sportive găzduite de târgul ăsta în ultimul deceniu.

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. o solutie ar fi ca Johannis sa fie prezentat in pauza meciului, 15 minute ar fi suficiente cu siguranta, la cat vorbeste de molcolm 5 fraze si gata pauza ::))....aşa toti suporterii ar fi fericiti.. daca printr-o minune ar primi toti spectatorii cate o galeata, o perie şi otet, ar face verde si iarba stadionului, mai ales ca ar ramane moca cu galetile şi cu imensa plăcere de a fi cunoscut pe viitorul fost presedinte al Romaniei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Are baiatu' in staff oameni din Suceava !

    RăspundețiȘtergere