Încă o țeapă de la Iulius Mall Suceava: cinematograful multiplex

Cinematograf multiplex Cinema City, Iulius Mall Suceava

În mai 2014, primarul Ion Lungu anunța că proprietarul Iulius Mall Suceava, afaceristul Iulian Dascălu, i-a promis că Cinema City va deschide, la sfârșitul anului, un cinematograf multiplex, cu vreo cinci săli, la Iulius Mall Suceava.

„Am şi avut o discuţie în acest sens cu Iulian Dascălu, în luna aprilie, când şi-a luat angajamentul ca în această toamnă să dea în folosinţă cinematografele multiplex care au fost prevăzute la Suceava încă de la construirea mall-ului. Spaţiile sunt, mai trebuie puse în funcţiune”, spunea Ion Lungu, citat de Monitorul.

În vară, consilierul local Lucian Harșovschi spunea că și lui i-au promis reprezentanții Iulius Mall că cinematograful va fi deschis la sfârșitul anului, conform unei înregistrări publicată, la 31 iulie, de SuceavaLive.



Țeapă! Amenajarea cinematografului a rămas doar la stadiul de organizare de șantier. O scară exterioară amenajată pe latura dinspre CET este singura investiție din cinema. Surse din companie susține că Cinema City a întrerupt încă din vară lucrările pentru realiazarea cinematografului pentru că au considerat exagerate pretențiile financiare ale Iulius Mall.

Ăștia de la Iulius Mall au tăcut ca mirosul din zona lor în tufă și i-au tot lăsat pe suceveni să aștepte deschiderea cinematografului.

La cât de mincinoși îs ăștia de la mol, cred că cinematograf o să pupăm abia după ce om vedea telegondolă de la Cetate la Zamca, stadion nou, sală polivalentă, bărcuțe pe apa Sucevei și, evident, niște porci zburând.

Până atunci, drum bun spre cinematograful din Botoșani. Și, dacă tot ajungeți acolo, nu ocoliți parcul, teatrul, filarmonica și meciurile din prima ligă.

PS: Crâșma de pe fântâna arteziană oare de nu a fost la fel de greu de amenajat?

Trimiteți un comentariu

5 Comentarii

  1. Dupa australienii de la Village Cinemas, dacă renunță și Cinema City, atunci treaba e clară. ..chiar sunt de speriat chiriile de la Suceava.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu zic mai degraba ca a fost o minciuna marca ''lungu'', ca doar era campanie si trebuia sa mai prosteasca si el cu ceva lumea....

    RăspundețiȘtergere
  3. sa vezi ce black friday au avut azi....
    reduceri la cateva produse, iar doua branduri zdravene de bulendre, cele mai zdravene, avea oferte de genul:
    "20 % reducere la minim 3 produse cumparate" sau
    "10% reducere la cumparaturi de 100 lei, 20 % reducere la cumparaturi peste 200 lei".
    ideea e ca romanu' a inceput sa priceapa ce e si cu black friday. nu era nici o aglomeratie azi.
    la anul vor fi si mai putini

    RăspundețiȘtergere
  4. Un oras aproape mort! Rusine conducatorilor de kkt.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca va uitati la fimulet, cand apare primarul parca te intorci in comunism. Mai sucevenilor voi nu ati reusit sa scapati nici acum de comunisti?

    RăspundețiȘtergere