A fost respins singurul proiect al lui Nechifor din cei trei ani de mandat de președinte al CJ Suceava


În cei aproape trei ani de când ocupă funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Nechifor a reușit să încropească un singur proiect pentru care să solicite finanațare cu fonduri europene. Unul singur!

Este vorba de un proiect prin care și-ar fi dorit să amplaseze cinci foișoare în zone de belvedere. Biznisul era clar. Consiliul Județean construia foișoarele din fonduri europene, după care le concesiona unui operator privat care să adauge fascinantele elemente tradiționale locale: grătarul de mici, taraba de chinezării și manelele

Atât de tare s-au grăbit pesediștii să puna mâna pe afacere că licitația pentru construirea foișoarelor a avut loc fără să se mai aștepte aprobarea finanțării. Oficial n-a fost încă anunțat câștigătorul, dar am aflat cine și cât a licitat: Test Prima SRL - 4,2 milioane de lei, asocierea SC Aci-Ag SRL, SC Loial Impex SRL, SC Calcarul SA - 4,6 milioane de lei și asocierea Civica Group SA, SC Consel Grup SA, SC Instalatorul SRL - 4,8 milioane de lei.

Nici n-o să mai pupe careva afacerea asta. Solicitarea de finanțare cu fonduri europene pentru proiectul „Turism montan în Bucovina” a fost respinsă. Păcălin a rămas cu ochii în soare. Singurul lui proiect s-a dus pe apa sâmbetei.

Turism montan în Bucovina. Punct(foișor) observare, filmare, fotografiere

PS: Din cauza valului de antipatie față de PDL, în 2012 oricine ar fi candidat din partea USL împotriva lui Flutur ieșea președinte. Chiar și un bostan. Chiar și un individ care în campania electorală le-ar fi spus oamenilor: „Nu mă alegeți, sunt un leneș care ajunge la birou la amiază, mă fac că lucrez două-trei ore pe zi, n-am niciun plan, nicio idee, nicio influență, sunt bleg și mincinos”.

Trimiteți un comentariu

5 Comentarii

  1. Se aude ca mai si doarme pe la birou si iese buhait prin institutie , asta dupa ce se plictiseste sa se joace pe calculator. :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Atât de tare s-au grăbit pesediștii să puna mâna pe afacere că licitația pentru construirea foișoarelor fără să mai aștepte aprobarea finanțării. FOARTE INTELIGENTA FRAZA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. na bă răule au pierdut un proiect, şi? buzunarele lor oricum pline-s ochi de gologani, las ca vine fluturache mintenas inapoi si face ordine... si intre noi fie vorba... nu -i clar ca-i din mai rau in mai rau?

    RăspundețiȘtergere
  4. Judeţul Suceava rămîne fără foişoare, dar şi fără banii cheltuiţi deja pe consultanţă şi proiectare. Preşedintele Nechifor ar fi trebuit să cunoască riscurile din proiect, se spune că el a fost o vreme director de programe şi strategii în consiliul judeţean. Dacă te gîndeşti însă că Nechifor a fost mintea luminată care a avortat Centrul Economic Bucovina, parcă înţelegi de ce nu mai putem belvedea frumuseţile acestor locuri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mare om nimicu' asta. Lasati-l in pace, nu de alta, dar il faceti sa planga. :)) Asta nici nu cred ca a furat ceva, atat de lenes e.

    RăspundețiȘtergere