Autorizaţia pentru montarea bannerelor pentru Crosul Sucevei, emisă retroactiv



Într-un articol publicat ieri am demonstrat faptul că bannerele pentru promovarea Crosului Sucevei, un eveniment organizat de Asociaţia Judeţeană de Atletism şi PNL Suceava, au fost montate ilegal, miercuri noapte, pe stâlpi aparţinând domeniului public al municipiului Suceava. Povestea pe larg, aici.

Primăria municipiului Suceava a eliberat joi, 27 august, la ora 13.46, autorizaţia de construire nr. 273/27.08.2015, pentru amplasarea celor zece bannere în perioada 26 august - 10 septembrie.

Aberaţie mai mare ca asta rar mi-a fost dat să văd.

În primul rând, autorizaţia este eliberată ulterior datei de la care se aplica.

În al doilea rând, Asociaţia Judeţeană de Atletism solicită autorizaţie pentru perioada 1-6 septembrie şi primeşte pentru o perioadă chiar mai mare decât cea solicitată.

Mai exact, Serviciul de Urbanism al Primăriei Suceava pare că a săvârşit un miracol pentru ca Asociaţia Judeţeană de Ateltism şi PNL Suceava să reintre în legalitate.

Ce au făcut cetăţenii ăştia poate o fi legal, nu ştiu, dar moral precis nu este.

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. draga Dinu, ai putea posta ceva poze din anii glorie ai CSM Suceava si cu Costica Alexa, marele nostru portar? poate faci un moment cu ce a fost frumos in sportul sucevean candva

    RăspundețiȘtergere