Bancul anului: chiulangiul Păcălin candidează să continue "buna guvernare locală" :))

Pacalin Ioan Catalin Nechifor, Florin Sinescu

Bancul anului 2015 vine de la PSD Suceava. Iată ce ni se spune printr-un comunicat de presă: "Cătălin Ioan Nechifor și-a exprimat intenția de a candida pentru un nou mandat la conducerea organizației județene precum și la Consiliul Județean Suceava, așa încât buna guvernare locală și națională să poată fi continuată".

Aţi reţinut, da? Cetăţeanul care a chiulit de la serviciu în jumătate dintre zilele lucrătoare din acest an, cu sau fără legătură cu şpaga pentru care este anchetat de DNA, vrea să continue "buna guvernare locală".

Ăştia chiar ne cred tâmpiţi?

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Ioan Stan va fi viitorul președinte al orgnizației județene Suceava a PSD, lui Cătălin Nechifor i se va rezerva un mandat de deputat sau de senator pentru că, probabil, Gavril Mîrza nu va mai candida, iar jocurile se clădesc și în jurul unor personaje gen Ovidiu Donțu sau Tiberius Brădățan. Dacă acesta din urmă va candida pentru funcția de primar, atunci PSD va scoate cel mai bun scor posibil, chiar dacă tot nu sunt șanse mari să câștige Primăria Suceava.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu mai conteaza... de la 75% sustinere populara a USL, spargerea constructiei politice a fost greseala fundamentală... de aici rezulta revenirea incredibila a PDL la carma tarii. Nimic bun nu ne poate astepta de la acesti indivizi. PSD a facut noncombat si a ales coabitarea si "linsitea", PDL va veni si va zbura tot din cale. La Suceava nu va mai fi presedinte de CJ din partea PSD cel putin pentru perioada 2016-2024. POate din 2028. Au comis-o prea tare. Iar gasca actuala care conduce destinele celui mai important partid al tari, vrem-nu-vrem, nici gand sa inteleaga ceva din lectiile trecutului. Dar, vorba romancierului, ... poate ca e mai bine aşa.
    Nu cred ca Stan va putea prelua puterea PSD Suceava. Nici Bereanu, sunt prea inteligenti pentru a-şi consuma viata ca aşa trăznaie

    RăspundețiȘtergere