Oportunistul Flutur l-a sacrificat pe Balan pentru jumătate de funcție și un pumn de voturi

Oportunistul Flutur l-a sacrificat pe Balan pe o funcție și un pumn de voturi

Gheorghe Flutur l-a anunțat astăzi pe Ion Lungu candidat al PNL pentru Primăria Suceava. Ce poate nu e ușor de sesizat este că tocmai Flutur este adevăratul câștigător al sacrificării lui Ioan Balan, candidatul pe care, vorba vine, l-a susținut în ultimii trei ani.

Iată faptele:

1. În toamnă, Flutur a rămas fără funcția de scretar general. Astăzi, în schimbul sacrificării lui Balan, a primit titlul de unic președinte al PNL Suceava și un fel de funcție de coordonare a campaniei electorale pe zona Moldovei.

2. Flutur a renunțat la Balan pentru că din sondaje rezultă că o candidatură a lui Ion Lungu ar aduce PNL mai multe voturi pentru Consiliul Județean în municipiul Suceava, voturi care pot face diferența la nivelul județului și cu care speră să obțină funcția de președinte CJ.

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Dinuli, hai cu prophecyile, că acilea la tine nu le urmărește și nici nu le șterge Lictorii de la Săcuritatea SRI-ului Imperial:
    Apăi, o să șie cam așa:
    Suczeawa (you know - Țărănoaia cea Împuțâtă și Urât Duhnitoare) cică are îndătinate un număr de 36 de somnoroși în Conciliumul Urbei (you know - Tză..)
    Apăi, în doomiidoișpi, zarurile alea ejaculate (alea jacta est) din urnă au fost așa: opșpi puturoși la usielie, cinșpi trântori la piedielie și trii trândavi la piepiediedie.
    Axioma 1:
    În Suczeawa (you know - Tzărănoaia cea...) nu întră în dormitorul consiliului Județean decât FSN și FDSN. Atât. Restul, care bineînțeles că-s resturi, pot să-și pună pohta-n cui: uniepierie, alde, psro, piempie, m9+1, udiemierie sau alt țarc ori obor-cârdășie care-și arogă denumirea pompoasă și nemeritată de „partid politic”.

    Amu, trebe de reținut cele 3 mandate atribuite prin (și acum) inexplicabila prosteală pepedepiszdă. Acei electori se știe cine sunt, se știe care este profilul lor social, intelectual sau educațional. Prezumând că la acest tur de alegeri segmentul PPDD va fi absorbit în mare parte de FSN reloaded și FDSN reloaded, rămâne întrebarea unde or să se ducă acel segment al electorilor generic denumit „indignados”?
    (alături de indignados existând și nișa de piață naționalistă lăsată în vid și degringoladă de PRM sau PPDD)

    Ș-atunci, despicând ficatul, pipota și rânza unui cucoșăl de munte (pălit de aviară și nestrochit cu zeamă de var de Cneazul Aviarelor - Clucer Gheorghe cel Cumplit), s-au deslușit următoarele auspicii:
    Lobul drept al ficatului cucoșălului avea niște irizații sangvine sub forma cifrelor romane XVII.
    Lobul stâng al ficatului prezenta niște cicatrici care se continuau pe rânza aripatului, tot sub forma unor cifre esoterice: XVI.
    Ș-atunci Io* - din înalta mea poziție de haruspiciu vocațional și nelucrativ ( gâcitor fără de arginți, aidoma păguboșilor tămăduitori Damian și Cosma), am fost convocat degrabă de Măritul Zeu Iupiter ca să-i traduc aceste bazaconii de pe măruntaiele cucoșălului de munte (you know - pălit de aviară dară nestrochit cu hidrohid de calciu de ...)

    Mia, prophet eschatologic, nu mi-o trebuit nici Miru' lu Șova, nici aiconițele ghinărarului piesiedist Iordan-escu ca să mă pricep că acelea cifre ereau scorurile din data de 6 iunie, cetite din Cărțile Sibiline alcătuite din procesele verbale constatatoare ale rezultatelor alegerilor pentru Forum.
    Așa că iute și degrabă l-am încunoștințat pe Măritul Jupiter despre cum FDSN-ul din Gubernia Suczewei (you know - Tză...) o să aibe 17 jâlțuri de pârțâitori pe ei, iară verișorii lor de emanație flatulantă post-decembristă or să împută perinile pufoase ale altor 16 jâlțuri.

    Măritul Zeu Iupiter nu prea erea atent el la modificările legii electorale 115/2015, că era în plin banchet-sindrofie dimpreună cu niște odalisce – arzoaice venite de prin Cilicia, Frigia, Pamfilia, Pisidia sau Isauria, niște bunăciuni babe (adicătelea bebelașe eighteen și nicidecum cotoroanțe babornițe), pe care le chemau Adrastea, Amalthea, Thebe, Europa, Leda, Himalia, Lisithea, Emalia etc și care așa mai dănțuiau din buric dimprejurul Iupiterului de se-nroșise tot la față Zeul, devenind o imensă pată roșă.
    Așa că în această succintă descriere a cadrului orgiastic în care-i adusesem la cunoștință Iupiterului tâlmăcirea auspiciilor din măruntaiele cucoșălului de munte, Zeul mă questionă iute-iute de tot:
    „- Șî, cine o să se ungă cu caftanul de Înalt dregător al Satrapiei Bokowinene?”
    La care Io*, umil și cu voce stinsă de-atâta ghiorțăit al mațelor i-am retezat-o la fel de criptic:
    „- Cel ce va reuși să neguțătorească voturile celor 3 concilieri neînregimentați în unul din cele 2 cârdășii tradiționale.”
    „- Și care va fi acela, spune mai repede că-mi pierd cumpătul și divinul self-control” răcni Zeul c-o voce de se auzi în afundul Tartarului greek.
    „- Mărite Zeu, Un asemenea răspuns prophetic își valorează greutatea lui în Haur. Batâr o pungă de dinari cu care să-mi cumpăr o dublă de grâu și o vadră de vin”

    RăspundețiȘtergere
  2. Ingăta așa nu voiesc să zâc care o să fie patricianul fesenist care o să îmbrace toga de Mare edil curul al Provinciei Bokowina Inferiori.
    Cel mult pot să enunț cea de-a doua axiomă a acestor evenimente prophetice:
    MIZA alegerilor locale din 2016, Ombelico del Mondo, Axis Mundi, Chețul de mac, mezul de la nucă și gaura din dodoașcă NU ESTE MANDATUL DE PRIMAR, DE CONSILIER LOCAL sau de Prezident al Forumului Gubernamental.
    ALPHA și OMEGA alegerilor din 5 iunie îl constituie MANDARUL DE CONSILIER JUDEȚEAN. Cine o să aibă consilieri județeni, mai ales acel misterios partid cu 3 consilieri, o să aibă cheile ce deschid cerurile împărăției bokowinene.
    Nu voiesc să zâc numele misterioasei conjurații, fiindcă-mi ghiorțăie mațele așa de tare că-mi estompează auditiv slăbiciunea vocii prophetice.

    RăspundețiȘtergere