Un sucevean a cheltuit 200€ pentru a-i demonstra lui Harşovschi cum putea economisi 18.000€ pe site-ul cumpărat la suprapreţ pentru Cinematograful Modern

Site pentru Cinematograful Modern, cumpărat cu 200 de euro

Sucevenii reacţionează după ancheta prin care am demonstrat că viceprimarul PNL Lucian Harşovschi a cumpărat la suprapreţ, cu 18.000 de euro, un website pentru Cinematograful Modern Suceava, după care a dezinformat că a costat ba 50.600 de lei, ba 9.500 de lei.

Un cetăţean a cheltuit din propriul buzunar 200 de euro pentru a demonstra cum puteau fi economisiţi banii primăriei. Site-ul de 200 de euro poate fi accesat la adresa www.cinemamodernsuceava.com, iar site-ul plătit de viceprimarul PNL Lucian Harşovschi cu 18.000 de euro poate fi accesat la adresa www.cinemamodernsuceava.ro.

Săptămâna trecută, un alt sucevean a făcut rezervări pentru un film în aşa fel încât pe harta sălii Cinematografului Modern se putea citi "Site scump".

Site pentru Cinematograful Modern, cumpărat cu 200 de euro

Alte articole pe acest subiect:

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. Ce trebuia sa mai cheltuie omul banii cand numai daca vezi poza lui Harsovschi ai siguranta ca ai in fata un manglitor de profesie ? . Basca si liberal , cica .

    RăspundețiȘtergere
  2. Costa 49$ acest template de ce 200 euro ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule Harsovschi, pentru 10.000 euro va creez sistemul asta pentru rezervare locuri
    http://tympanus.net/Development/SeatPreview/
    Daca tot aveti bani de aruncat pe site-uri realizate in 2000 (cred ca aceiasi arhitectura de cod se folosea prin 95)

    RăspundețiȘtergere