VIDEO Un polițist și-a lăsat mașina în stația TAXI, cu girofarul pornit, și s-a dus la un birou notarial, în Câmpulung Moldovenesc

Un polițist din municipiul Câmpulung Moldovenesc a parcat mașina din dotare într-o stație TAXI, a pornit semnalele luminoase care pot fi utilizate doar în anumite situații prevăzute de lege și regulamente, și s-a dus la un birou notarial aflat apropiere.

Imaginile au fost filmate și încărcate astăzi pe Facebook de un localnic care susține că polițistul s-a dus la biroul notarial pentru a-și rezolva probleme personale și că nu este prima dată când procedează în acest mod. 

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Ia să te-mpingă șarpele, șeitanul, aghiță, vasiliscul, levitahanul sau baal-zebubul să adresezi o cerere la IPJ, pe legea 544/2001 prin care să soliciți detalii despre puletele ăla, care e baza legală și altele celea legate de Legea Poliției Române sau Statutul polițistului.
    Io* am întrebat acum vreo juma de an ce caută maladețul kaghebist, cu 2 mașini de poliție și 3 polițiști la însoțirea unui politruc aflat la o întrunire electorală din campania de la locale. Eu fac cerere la compartimentul de relații publice, îmi răspunde Biroul control intern în maniera specifică mistreților vitruvieni: Ce vrei, buey, ce pui întrebări anapoda. Nu știi că ceea ce facem noi e SECRET?”
    (secrete dintr-alea de-ale lui oprea-izmenarul și tobă-plagiatorul!)
    Fac iute plângerea prealabilă la IGPR, condiție obligatorie a demarării acțiunii în instanța de contencios. IGPR îmi direcționează plângerea la ... (ghici!) ... IPJ.
    IPJ care-mi răspunde prin „epurașuușarupe” de la relații publice cu o altă frază în stereotip stilistic:
    „Întrucât la data de xx.xx.2016 v-am dat o muie de răspuns, petiția adresată IGPR se clasează în baza OUG xx care stipulează obligativitatea metodologică „Să dăm doar câte o muie la fiecare, ca să ajungă la toată lumea”

    MUIE care actualmente este pe rolul Tribunalului - speța 3256/86/2016 http://portal.just.ro/86/SitePages/dosar.aspx?id_inst=86&id_dosar=8600000000127300

    Așa că, Dinuli, când te plictisești, sau ești mai trist și n-are cine te înveseli, fă o cerere la prostanii ăștia înstruțați în albastru.
    DIXTRACȚIA E GARANTATĂ și o să te pishi pe tine de râs!

    RăspundețiȘtergere