Cine este Gabriel Apopei, cel mai tânăr șef de Poliție Rutieră din țară



Inspectorul Gabriel Apopei, împuternicit vineri, 17 februarie 2017, la comanda Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, este cel mai tânăr șef al unei structuri județene de Poliție Rutieră din țară.

Gabriel Apopei are 29 de ani, este din Fălticeni și a absolvit cursurile Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, promoția 2010.

În perioada 2010-2012, Gabriel Apopei a ocupat funcția de șef al Formațiunii Poliției Rutiere a orașului Chitila, județul Ilfov.

În perioada 2012-2013, Gabriel Apopei s-a transferat la IPJ Suceava și a fost încadrat ca ofițer operativ în cadrul Secției Poliției Rurale Păltinoasa.

În august 2013, Gabriel Apopei a fost transferat la Biroul Drumuri Naționale din cadrul Serviciului Poliției Rutiere, iar după valul de pensionări de anul trecut a promovat pe o funcție de execuție la Serviciul Poliției Rutiere.

Între timp, a urmat și cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității „Mihail Kogălniceanu” Iași.

Din 17 februarie 2017, a devenit cel mai tânăr șef al unei structuri județene de Poliție Rutieră din țară după ce a fost împuternicit pe funcția de șef al Serviciului Poliției Rutiere pe o perioadă de șase luni, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea funcției.

Apopei are, așadar, aproape șapte de experiență în domeniul rutier. Nu cred că este prea tânăr. Din contra, chiar am mari așteptări de la ofițerii din nou generație.

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Anomalii de genul ăsta, fără experiență în lucrul cu oamenii și șefi din fragedă pruncie se întâlnesc doar la Secu. Neamuri sau pile ale despotului în funcție. Dar numele ălora nu sunt publice că v-ați îngrozi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma asteptat sa vad din acest articol ce grade de rudenie are pe linie de partid... Dar vad ca ti-e frica de psd, nenea Dinu!!!

    RăspundețiȘtergere