Flutur apostrofat la Cluj: "Când zburaţi de la putere?"

Flutur apostrofat la Cluj: Când zburaţi de la putere?

Săptămâna trecută, Flutur şi ceilalţi din fruncea Consiliului Judeţean s-au plimbat până la Cluj pentru târgul numit de ei "Produs în Bucovina". Despre produsele "bio" împănate cu E-uri citiţi mai multe aici.

Colegii de la Napoca News povestesc că Flutur a avut parte de un incident mai puţin plăcut pentru el:

"Gheorghe Flutur a crezut că la Cluj-Napoca e în campanie electorală sau pe tarlaua sa feudală din Suceava şi a început să dea mâna la întâmplare cu clujenii veniţi la cumpărături în mall. La un moment dat s-a îndreptat către un clujean cu părul alb şi i-a întins mâna.
Acest clujean, un ofiţer al Armatei Române îmbrăcat în civil, sătul de minciunile şi demagogia politică a guvernanţilor, i-a întins mâna lui Gh. Flutur şi i-a spus răspicat şi cu tonul ridicat: – Când zburaţi de la putere? Prea mult aţi furat, sărăcit pe români şi minţit!
Pur şi simplu lui Gh. Flutur i-a îngheţat zâmbetul pe buze şi a început să tremure ca şi Ceauşescu în faţa plutonului de execuţie.

Păcat că unii politicieni îndestulaţi din banul public de la putere uită că nu e bine să transforme un eveniment turistic într-unul politic", scriu cei de la Napoca News.

Mai multe detalii aici.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii