La Suceava, coaliţia PDL - PSD scârţie din toate încheieturile


Aşa cum era de aşteptat, alianţa împotriva firii dintre PDL şi PSD la nivelul judeţului Suceava (a se citi coabitarea Flutur - Mîrza) este sublimă dar lipseşte cu desăvârşire. Liderii celor două partide nu ratează nicio ocazie să se faulteze reciproc. De fapt, în loc să se îngrijească de dezvoltarea şi bunăstarea judeţului, concursul de tras la gioale pare a fi preocuparea lor principală.
Cel mai recent episod din războiul deschis Flutur - Mîrza a avut loc sâmbătă. Avându-l alături pe primarul Iaşului, Gheorghe Nichita, care este şi vicepreşedinte PSD la nivel naţional, Mîrza l-a ameninţat public pe Flutur că îl dă în judecată pentru că la împărţirea banilor i-a trecut cu vederea pe 17 primari PSD.
La atac a ieşit şi Nichita. El l-a ironizat pe Flutur spunând că la Bucureşti acesta se afişează ca fiind cel mai mare apărător al principiilor de colaborare la nivel local iar când are pixul în mână uită de frazele frumoase spuse în şedinţele coaliţiei şi în conferinţele de presă.
În plus, Nichita i-a arătat pisica lui Flutur spunând că va insista ca în şedinţa coaliţiei să fie discutată situaţia de la Suceava.
Nu ştiu dacă afirmaţiile lui Nichita îl vor speria pe Flutur, cert este că acestea au fost o gură de aer proaspăt pentru Mîrza, care avea nevoie de un ajutor în războiul din ce în ce mai defensiv purtat împtriva PDL.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii