Medicul Cristian Irimie, propus ministru al sănătăţii în cabinetul Negoiţă

Al doilea premier desemnat de Băsescu, primarul Liviu Negoiţă, a anunţat miniştrii propuşi pentru viitorul cabinet, printre ei aflându-se şi medicul Cristian Anton Irimie, propus ca ministru la Sănătate.
Irimie a candidat la alegerile parlamentare de anul trecut în colegiul Rădăuţi pentru Senat Camera Deputaţilor. Deşi a luat cel mai mare număr de voturi, Irimie a pierdut funcţia de senator deputat în favoarea lui Tiberiu Prodan Mircea Irimescu, ca urmare a redistribuirii voturilor.
În prezent, Cristian Irimie este secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
Şansele ca medicul Irimie să devină ministrul Sănătăţii sunt însă minime, cabinetul Negoiţă fiind susţinut doar de PDL şi grupul parlamentarilor independenţi, adică cei aproximativ 20 de traseişti care şi-au părăsit recent partidul pe lista căruia au fost aleşi în funcţie.

Later edit: Cristian Irimie a candidat în colegiul uninominal Rădăuţi pentru Camera Deputaţilor, nu pentru Senat aşa cum am scris iniţial, motiv pentru care îmi fac mea culpa. Dacă e nevoie promit că mâine vin tuns, cu părinţii de mână şi cu un caiet întreg completat cu fraza "Cristian Anton Irimie a candidat pentru Camera Deputaţilor".

P.S. Mulţumesc cititorilor fideli care mă trag de urechi de fiecare dată când din graba pixului mai scap şi câte o informaţie eronată.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii