Mircea Geoană, de la "preşedinte de bostan" la "nemernicii dracului" - Campania electorală online (4)


Mircea Geoană, candidatul PSD pentru alegerile prezidenţiale, este la rândul lui ţinta unei campanii online destul de virulentă. Am amintit deja în urmă cu câteva zile despre site-ul nufigeoana.ro. Dincolo de articolele ironice şi fotografiile trucate sau caricaturile publicate pe această pagină de internet, Geoană este ţinta mai multor materiale video, publicate in special pe YouTube, pe care le-am adăugat mai jos.


Aşa cum se întâmpla şi în 2004, ţinta predilectă a gherilei digitale este personajul aflat la putere, atunci Adrian Năstase, acum Traian Băsescu, majoritatea materialelor cu tentă electorală avându-l ca ţintă pe actualul şef al statului. Foarte puţine site-uri, fotografii sau filmuleţe am găsit cu Sorin Oprescu şi Crin Antonescu şi chiar v-aş ruga să îmi trimiteţi şi mie link la astfel de materiale.


Credit doar cu "prostănacul":Nemernicii dracului!Hai lasă-mă că faci politică, credeam că eşti om serios!Preşedinte de bostan!Are Geoană faţă de preşedinte?PSD dăunează grav sănătăţii naţionale


Trimiteți un comentariu

1 Comentarii