Mircea Geoană a câştigat Preşedinţia României – exit-poll-uri

Candidatul PSD Mircea Geoană a câştigat alegerile prezidenţiale, potrivit rezultatelor a trei dintre exit-poll-urile realizate de institutele de sondare a opiniei publice. Un al patrulea institut, CSOP, i-a dat pe Mircea Geoană şi Traian Băsescu la egalitate.

Mircea Geoană a obţinut, în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, 51,2% din voturi, în timp ce Traian Băsescu are 48,8%, potrivit exit-poll-ului INSOMAR, difuzat de Realitatea TV, după centralizarea datelor înregistrate până la ora 21.00.

Mirea Geoană este câştigătorul alegerilor prezidenţiale cu 51,2% din voturi la scrutinul de duminică, cu 2,4 procente în faţa contracandidatului său, Traian Băsescu, potrivit exit-poll-ului realizat de CCSB, pentru Antena 3, pe baza datelor centralizate până la ora 19.00.

Mircea Geoană a obţinut 50,80 % din voturi, în timp ce Traian Băsescu a fost votat de 49,20 % din alegători, conform datelor centralizate de CURS până la ora 19.00.

Potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CSOP şi difuzat de B1Tv, Traian Băsescu a obţinut 50% la alegerile de duminică, iar Mircea Geoană 50%.

sursa: Mediafax

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii