Orest Onofrei îl urmează pe Flutur la Agricultură

Orest Onofrei a fost propus pentru funcţia de ministru al Agriculturii în guvernul Boc 3 (sau 4, nici nu mai ştiu).

Dacă guvernul va fi validat de Parlament, Onofrei va fi al doilea minstru al Agriculturii pe care îl dă Suceava în ultimii patru-cinci ani, după Gheorghe Flutur.

Citiţi pe mediafax.ro o biografie a lui Orest Onofrei - prin ce partide a trecut, la ce instituţii a fost şef şi ce alte funcţii publice a ocupat.

De menţionat că în Gardianul a apărut deja un articol în care sunt amintite problemele cu justiţia pe care le-a avut Orest Onofrei.

De asemenea, Federaţia Naţională a Producătorilor Agricoli din România (FNPAR) a contestat deja desemnarea lui Onofrei pentru şefia Agriculturii.

Later edit: Orest Onofrei a anunţat că se gândeşte serios să renunţe la mandatul de ministru. În cazul în care Onofrei va renunţa la funcţia de ministru, sunt curios ce va face Gheorghe Flutur care se va vedea, din nou, după momentul decembrie 2008, în situaţia în care judeţul Suceava nu are niciun reprezentant în Guvern.

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Esti un penibil. Nu-i mai cautati nod in papura lui Onofrei, puiuti de comunisti ce sunteti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Infiintata in 1993, cu capital privat romanesc RURIS este producator de motoutilaje ce acopera o gama intreaga de lucrari necesare in microagricultura: motoferastraie, motocultoare, motocositori, masini de tuns gazon, motopompe, generatoare de curent, atomizoare . Motooul nostru “EFORT MIC, ROADE BOGATE” ne-a condus la realizarea unor produse cu fiabilitate mare, productivitate ridicata si usor de manevrat. Desi avem parteneri care ne reprezinta intr-un numar important de judete, obiectivul nostru este sa extindem gradul de acoperire al produselor RURIS, la nivel national. Cu fiecare an, marim nomenclatorul de produse astfel incat sa acoperim intrega gama de utilaje necesare in orice gospodarie. Experienta in domeniu de peste 15 ani, cat si reteaua de unitati service autorizate, garanteaza clientilor nostri calitatea produselor si serviciilor oferite de catre RURIS.

    Contact: SC RURIS IMPEX SRL, Craiova, tel: 0351.46.46.32, http://www.ruris.ro

    RăspundețiȘtergere