Suceava în 2009 - februarie

În februarie 2009 am aflat că la Suceava lumina de Paşti va fi adusă cu avionul de la Ierusalim, că vom avea ou de cartea recordurilor şi concert Clayderman. Tot în februarie 2009 sătenii din Marginea şi-au făcut singuri pod, Ioan Balan a ajuns membru în comisia SRI, Sorin Popescu ajunge prefect, viceprimarul Rădăuţiului ia bătaie în faţa instituţiei iar o maşină este furată chiar din curtea Poliţiei Vatra Dornei.


- Apar primii 2.000 de şomeri puşi pe seama crizei.

- Flutur anunţă pentru prima dată ce urma să ne aştepte de Paşti - lumină adusă cu avionul de la Ierusalim, ou de cartea recordurilor şi concert Clayderman.

- În fiecare an Primăria îngroapă patru milioane de euro în străzile oraşului. A recunoscut chiar primarul Ion Lungu.

- Sătenii din Marginea şi-au construit singuri un pod de lemn (într-o singură zi) în locul celui distrus de inundaţii. A ieşit cu scandal şi dosare penale pentru lucrări neautorizate în albia râului. Iniţiativa oamenilor din Marginea a fost o palmă puternică primită de guvernanţi, dar tot degeaba...

- Ioan Balan este ales membru în comisia parlamentară pentru exercitarea controlului asupra SRI.

-  Prefectul Ovidiu Doroftei este înlocuit cu Sorin Popescu, fost şef al Direcţiei Silvice.

- Flutur se mută de la etajul al doilea al Palatului Administrativ în biroul prefectului de la primul etaj. Şi viceversa.

- Tot Flutur. De data asta îl felicită "călduros" pe Titi Petrea, unul dintre cei mai mari duşmani ai lui. Detalii aici.

- Au fost puse în funcţiune radarele fixe din judeţ - patru aparate au fost amplasate la Dumbrăveni şi câte două în Drăguşeni şi Roşiori (Forăşti)

- Tiberiu Prodan spune despre actualii săi colegi de la PDL că sunt "hoţi, mincinoşi şi potlogari". Sursa video: newsbucovina.ro

- Un hoţ care a încercat să spargă Club V din centrul oraşului a fost bătut cu ranga de o angajată a unităţii. La barmaniţe nu ne întrece nimeni...

- La agenţia BRD Gura Humorului se descoperă o fraudă de două milioane de euro. Metoda a fost aplicată cu succes şi la alte bănci, mai ales din Rădăuţi, Siret şi Fălticeni.

- Încă un valutist jefuit, de data asta la Rădăuţi.

- un BMW X5 confiscat de poliţişti este furat chiar din curtea Poliţiei municipiului Vatra Dornei. N-am auzit de nicio demisie.

- Viceprimarul Constantin Galan şi un director din Primăria Rădăuţi, Constantin Boliacu, au fost bătuţi de valutistul Ionel Leviţchi chiar în faţa primăriei. Republica independentă Rădăuţi devine  încet-încet un fel de no man's land.

- O biserică din Cajvana are acoperiş din aur. No comment...

- Copacul în care a fost găsită spânzurată Diana Maloş a fost tăiat. Aceeaşi categorie.



Suceava în 2009 :

 - Ianuarie
 - Martie
 - Aprilie 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii