Suceava în 2009 - martie

În martie a fost scos CET-ul la vânzare, a fost inaugurat Galleria Mall, Titi Petrea a fost trimis în judecată, Flutur şi-a făcut casă cu cerdac în faţa biroului iar Lungu şi-a luat VW Touareg.


- Mihai Aurel Steiciuc a fost ales preşedinte al organizaţiei municipale PNL Suceava. „Trebuie să avem o echipă, care poate da un lider în momentul în care trebuie să candideze, dar trebuie să avem şi persoane care să dea dovadă de loialitate. Noi am reuşit şi am dat mulţi lideri, dar din păcate au plecat. Nu e suficient să dai un lider. Trebuie să dai un lider loial partidului”, le spunea atunci Steiciuc colegilor din PNL Suceava. Principii de care s-a ales praful, Steiciuc fiind văzut cu eşarfă portocalie la evenimentele organizate de PDL.


- A fost inaugurat Galleria Mall. După câteva luni întârziere şi cu doar vreo doi-trei chiriaşi.


- La doar 24 de ani, suceveanca Simona Maierean stabileşte un record naţional pilotând un avion supersonic.

- Flutur şi-a amenajat o casă cu cerdac în holul principal al Consiliului Judeţean.

- Titi Petrea a fost trimis în judecată la solicitarea DNA. Era acuzat de fals în declaraţii şi trafic de influenţă.

- Consantin Gheorghe ajunge şef la OSIM.- Magistrala de gaze naturale s-a fisurat şi a luat foc în zona localităţii Buneşti.

- Salonul internaţional de artă fotografică a fost cotat cu cinci stele de către federaţia internaţională de profil.

- Lungu îşi cumpără maşină de serviciu un VW Touareg

- Termica este scoasă la vânzare pe 18 milioane de euro. Toată lumea suspectează că este vorba de un tun pus la cale de conducerea Primăriei.

- Salariu pe care îl ridica Petru Luhan de la Consiliul Judeţean este strict secret. Prin oraş se vorbea că încaseaza până la 180 de milioane lei vechi pe lună.


Suceava în 2009 :

 - Ianuarie 
 - Februarie
 - Aprilie 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii