Donaţii "benevole" din ordinul lui Berceanu

Marţi, la Dorneşti, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, anunţa cu mândrie proletară în glas că angajaţii ministerului şi ai companiilor din subordine au răspuns unei invitaţii de strângere de fonduri pentru diminuarea efectelor inundaţiilor.

L-am întrebat atunci dacă strângerea de fonduri era obligatorie şi dacă a fost impusă o sumă sau un procent din salariu printr-un ordin de ministru sau dacă era o simplă colectă printre angajaţi. Berceanu m-a asigurat că a trimis doar o notă prin care îi informa pe şefii companiilor că se organizează strângerea de fonduri şi a negat că e obligatoriu.

Între timp bănuiala mi s-a confirmat. Dorina Tiron, cea care rezistă încă de pe vremea guvernării PSD la conducerea Companiei de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (acolo unde se învârt bani serioşi, nu glumă), a trimis o adresă la toate secţiile din teritoriu prin care a impus procente din salariu pentru donaţiile "benevole" şi a cerut ca până joi, 8 aprilie, să fie predate listele prin care salariaţii se declară de acord cu donaţiile.

Am ataşat documentele. Alte comentarii sunt inutile.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii