Dumitru Moldovan, scos la încălzire pentru promovarea în "B"

Dumitru Lutu Moldovan

Fostul preşedinte al FC Cetatea Suceava, Dumitru Moldovan, a fost numit director executiv al clubului Rapid CFR Suceava, susţin sursele mele. Luţu Moldovan s-ar fi întâlnit deja cu primarul Ion Lungu şi au pus la punct o strategie pentru promovarea în Liga a II-a. Asta confirmă ce spuneam pe blog în decembrie anul trecut. Şi anume că fotbalul sucevean este o simplă unealtă electorală.

Acum se explică şi de ce Costel Bujoreanu s-a răzgândit în ce priveşte renunţarea la echipa de fotbal. Asta după ce în urmă cu vreo două săptămâni bătuse palma cu Prichici pentru a-i ceda echipa patronului de la Sporting Suceava.

Nu am reuşit încă să aflu care este suma pe care i-a promis-o primarul Lungu lui Dumitru Moldovan. Anul acesta pentru fotbal au fost alocaţi 10 miliarde de lei. Trei au mers la Rapid CFR, 500 de milioane au ajuns la Sporting Suceava şi trei miliarde au plecat în conturile bisericilor din oraş.

Oricum, odată cu reactivarea lui Dumitru Moldovan cred că începem din nou să ne distrăm. Devenise prea plictisitor fotbalul sucevean.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii