Hai să ne băgăm în seamă!

AJF Suceava a decis ca la toate meciurile din campionatul judeţean de fotbal să se ţină un moment de reculegere în memoria victimelor cutremurului şi tsunamiului din Japonia.

"Trebuie să fim alături atât cât putem de oamenii de acolo, care trec printr-o mare nenorocire. Cred că prin sport şi prin astfel de gesturi de solidaritate putem contribui cât de puţin la alinarea suferinţei poporului japonez", a apreciat Aurel Daicu, preşedintele AJF Suceava, scrie Crai Nou.

În urmă cu câteva zile, împăratul Japoniei, Akihito, a susţinut pentru prima dată până acum un discurs televizat prin care se adresa naţiunii.

Sunt sigur că imediat ce va afla despre gestul înduioşător al şefului AJF Suceava, împăratul Japoniei va apărea pentru a doua oară în viaţă lui la televiziune pentru a mulţumi din suflet, în numele întregului popor japonez, pentru solidaritatea manifestată de şefii fotbalului judeţean.

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Salut Dinu,
    Daca ar trebui sa tinem un minut de reculegere pentru fiecare furt facut de AJF si Daicu nu s-ar mai juca nici un meci.
    Il doare-n mercedes pe Daicu de japonezi cand el cand nu-i iasa smenu il injura pe Bogdan AGAFITEI de fug si satanistii cand il aud.
    Am ras de m-am pisat pe mine cu momentu lui di riculiegeri................

    RăspundețiȘtergere
  2. daca il luati repede pe acest incult care se da cult nici macar nu stie unde e Japonia!titlul tau e just sa se afle in treaba si sa dea bine cu riculiegeri!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere