Şi judecătorii joacă fotbal

Primarul Ion Lungu anunţase la începutul anului că va aloca 500.000 de lei pentru echipa de fotbal care vine cu un proiect privind promovarea în liga a II-a. Până la urmă, banii s-au împărţit în trei direcţii. 300.000 la Rapid CFR Suceava, 150.000 la CS Sporting Suceava şi 50.000 de lei au fost alocaţi pentru o asociaţie obscură - "Domo" - care se ocupă de organizarea Cupei Bugetarilor. Competiţia, organizată numai pentru ca nişte conţopişti de prin instituţiile publice să joace fotbal în sala LPS, a intrat la categoria susţinerea sportului de masă.

Cupa Bugetarilor primeşte bani de la Primărie pentru că a fost organizată la iniţiativa judecătorului Ioan Doru Bunduc, preşedintele Tribunalului Suceava. Cum nu este deloc recomandat să te pui rău cu magistraţii, este de înţeles cum de o competiţie inutilă este sponsorizată cu dărnicie de instituţii publice. De menţionat că inclusiv preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, nu a ezitat să îşi asocieze imaginea cu această competiţie.

Mai nou, văd că moda competiţiilor organizate pe banii instituţiilor publice a început să prindă din ce în ce mai tare. De Cupa Mărţişorului, organizată sub înaltul patronaj al Consiliului Judeţean şi UNPR, ce spuneţi?

Dacă tot vor să facă sport pe bani publici, zic să organizăm un maraton pentru fripturiştii din cele partide şi instituţii, eventual pe un traseu cu destinaţia Libia.

PS: Cheloo a lansat o piesă nouă - Sau - care va fi inclusă pe albumul celcareuraste.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii