Trădare să fie, dar s-o ştim şi noi!

La întâlnirea cu Emil Boc de la hotelul Best Western din Gura Humorului au participat şi aleşi locali ai PNL şi PSD. E vorba de primarul PSD de Dolhasca, Maria Cojocaru, primarul PSD de Suceviţa, Ioan Onufrei, primarul PNL de Dorneşti, Gheorghe Luţa, şi primarul PNL de Şerbăuţi, Cătălin Sănduleac.

Nu mai este nicio noutate că respectivii, şi mulţi alţii care probabil s-au strecurat nevăzuţi de presă, sunt de multă vreme cu arme şi bagaje în curtea PDL. O ştiu şefii lor de partid şi o ştim şi noi.

Primarii liberali s-au mai afişat până acum la evenimentele PDL şi au scăpat fără nicio sancţiune. Singurul exclus din PNL a fost Gabriel Constantin Şerban.

În schimb, la PSD e prima dată când primarii vopsiţi în portocaliu se arată în public la şedinţele PDL. Conducerea PSD a evitat până acum să comenteze "abaterile" acestor primari. Despre Maria Cojocaru de la Dolhasca, Petru Nistor de la Mălini, Dumitru Corjuc de la Ipoteşti, Dorel Filip de la Adâncata sau Ioan Onufrei de la Suceviţa se ştie de multă vreme că au trecut la PDL.

Până acum PSD a tăcut mâlc. Scuza era că nu există nicio dovadă a trădării. Acum cred că liderii PSD nu mai au nicio scuză dacă vor accepta ca primarii lor să se afişeze public ca simpatizanţi ai altor partide. Ori denunţă colaboraţionismul şi pierd nişte oameni în câteva comune, ori se complac în situaţia actuală şi se vor trezi la alegeri cu organizaţii întregi transferate la PDL.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii