Comisarul şef Ioan Crap - fals în acte ori amenzie?

Comisarul şef de poliţie Ioan Crap, adjunctul inspectorului şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, suferă de amnezie. Altfel nu se explică cum de nu şi-a trecut în declaraţia de avere zecile de hectare de teren pe care le deţine.

Ciudat este că deşi rubrica terenuri este goală, comisarul şef Ioan Crap a trecut în declaraţia de avere un credit ipotecar pe un teren din localitatea Sf. Ilie dar şi subvenţii în valoare de 16.000 de lei obţinute de la APIA Suceava pentru terenuri agricole.

Dom' comisar şef, dar se poate aşa ceva? Păi şi aşa vă cercetază ăştia pentru fals în declaraţii. Or dacă anul trecut aveaţi vreo 28 de hectare de teren în Ştefăneşti şi alte terenuri prin Voroneţ, Şcheia şi Sf. Ilie, astea nu ar fi trebuit să apară în declaraţia de avere? Păi dacă le-aţi înstrăinat, nu trebuia să apară nişte venituri din vânzarea lor? Sau dacă le-aţi donat, nu trebuia să fie trecute la capitolul respectiv?

Să înţelegem că cele 30 de hectare de teren pe care le aveaţi anul trecut între timp pur şi simplu s-au volatilizat. Hai să fim serioşi, asta n-o cred nici măcar procurorii care fac antecameră la Palat.

Declaraţia de avere a comisarului şef Ioan Crap, adjunctul şefului IPJ Suceava Declaraţia de avere a comisarului şef Ioan Crap, adjunctul şefului IPJ Suceava Declaraţia de avere a comisarului şef Ioan Crap, adjunctul şefului IPJ Suceava Declaraţia de avere a comisarului şef Ioan Crap, adjunctul şefului IPJ Suceava


Şi aş mai fi curios să văd cum poate să justifice comisarul şef Ioan Crap existenţa a două declaraţii de avere cu acelaşi număr de înregistrare din octombrie 2010, una în care sunt trecute terenurile aflate în proprietatea adjunctului IPJ şi o alta cu rubrica de terenuri necompletată şi, de ce să ne mai mire, fără nicio menţiune cu privire la înstrăinarea terenurilor respective.

Declaraţia de avere a comisarului şef Ioan Crap, adjunctul şefului IPJ Suceava Declaraţia de avere a comisarului şef Ioan Crap, adjunctul şefului IPJ Suceava

Şi să ştiţi că nu se face, zău. Păi ditamai adjunctul şefului IPJ să nu ştie să completeze o declaraţie de avere. În cazul ăsta, despre subordonaţii care uită să-şi declare firmele de taximetrie, magazinele ori chioşcurile din bazar ce să mai zic?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii