Coincidenţă? Produs în Bucovina promovat la Timişoara fix în ziua când are loc şedinţa conducerii PDL

Târgul de toamnă Produs în Bucovina pentru organizarea căruia Consiliul Judeţean Suceava va cheltui 60.000 de lei va avea loc la Timişoara fix în acelaşi timp în care în oraşul de pe Bega se va desfăşura şi o şedinţă extraordinară a Biroului Permanent Naţional al PDL.

Colegii de la pressalert.ro suspectează că între cele două evenimente ar putea fi o oarecare legătură:

Chiar în ziua în care toate conducerea Partidului Democrat Liberal va veni la Timişoara pentru a participa la Biroul Permanent Naţional este pregătit şi un eveniment de promovare a Bucovinei în care, întâmplător, s-a pompat o sumă importantă din bani publici la solicitarea unui important lider portocaliu. Totul s-a petrecut chiar săptămâna trecută, când întâlnirea democrat-liberalilor din oraşul de pe malurile Begăi a fost sigură.
În ultima şedinţă a Consiliului Judeţean Suceava, preşedintele Gheorghe Flutur, care este şi prim-vicepreşedinte al PD-L şi lider al democrat liberalilor din judeţ, a propus şi s-a aprobat alocarea de la bugetul instituţiei a aproape 60.000 lei pentru sprijinirea organizării la Timişoara a Târgului de toamnă „Produs în Bucovina”, care va începe chiar în 7 octombrie. Târgul este organizat de asociaţia “Produs înBucovina” care reuneşte oameni de afaceri privaţi din Suceava care-şi vând produsele ecologice sau obiecte populare specifice Bucovinei.
Conform motivării prezentate consilierilor judeţeni, banii s-au dat având în “vedere importanţa pentru judeţul Suceava a acţiunilor de promovare a produselor naturale dinBucovina”. Numai că din anexa unde sunt detaliate costurile reiese că peste 20.000 lei sunt pentru cei zece angajaţi ai consiliului judeţean care vin la Timişoara şi pentru pliante şi mash-uri, restul fiind cheltuielile de deplasare a ansamblului “Ciprian Porumbescu” şi a meşterilor populari. Interesant este că pentru organizarea târgurilor în Iaşi, Bucureşti, Suceava,Timişoaraşi Cluj Napoca au mai fost alocaţi alţi 140.000 lei.

Citeşte mai departe: Câţi bani publici se dau pentru promovarea Bucovinei la Timişoara fix în ziua când vine toată şefimea din PD-L

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii