11even şi la Suceava

Văz că românii au o înclinaţie deosebită pentru cifre mai deosebite. De obicei mai toate au legătură cu sfârşitul lumii, conspiraţii, catastrofe etc. Avem însă şi o excepţie. La 11.11.2011 în 11 oraşe din ţară vor fi organizate o serie de evenimente unde 11 persoane vor susţine un discurs de 11 minute în faţa unei audienţe formată din 111 persoane.

În Suceava, evenimentul va avea loc în Sala Auditorium a Colegiului de Arta Ciprian Porumbescu. Lista vorbitorilor o găsiţi aici.

Mai multe detalii găseşti pe site-ul evenimentului, 11even.ro, sau pe conturile de Facebook şi Twitter dedicate acestui proiect.

Aceasta este prezentarea de pe pagina oficială a evenimentului:

IMAGINEAZÃ-TI
Imagineaza-ti sute de orase din lume in care audiente de 111 persoane asculta 11 experiente de viata impartasite de oameni din comunitate. Imagineaza-ti mii de persoane care pleaca schimbate, motivate si cu speranta de la evenimente 11even. Imagineaza-ti zeci de mii de oameni care privesc clipurile inregistrate anual la evenimentele 11even si care gasesc incurajare, iau decizii si fac schimbari uriase in dinamica vietii lor ulterioare!

ASCULTÃ
Asculta atent 11 vorbitori in orasul tau si invata din experienta lor. Asculta cu mintea ce greseli a facut un antreprenor si evita-le in cariera ta. Asculta cu inima povestea luptei unui tanar care intr-o secunda a crezut ca a pierdut totul, iar in secunda urmatoare a decis sa lupte si sa invinga. Asculta teama care a incoltit in mintea unor oameni despre care niciodata nu credeai ca pot sa tremure si prinde curaj ca temerile tale pot sa fie infrante. Asculta razand si asculta plangand in aceasi seara. Asculta oameni ca tine si invata din experientele lor.

SALVEAZÃ
Salveaza cele 11 experiente in mintea si in inima ta. Salveaza bani in viitor invatand de la oameni care au pierdut. Salveaza timp si nu repeta greselile altora. Salveaza 11 pozitii libere in agenda ta telefonica pentru cel putin 11 oameni pe care-i vei cunoaste la 11even in orasul tau. Salveaza 11even in 11/11/2011 in agenda ta!

Ce spui, ne vedem acolo?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii