Iordăchel şi-a schimbat numele, dar năravul ba

În octombrie 2010, procurorii începeau urmărirea penală împotriva şefei Casei de Asigurări de Sănătate Suceava, Cristina Iordăchel, pentru înşelăciune şi fals. Mai exact, în perioada 2008 - 2009, Cristina Iordăchel ar fi completat vreo două mii de reţete false iar frauda realizată cu ajutorul farmacistelor de la Galenica şi Oficinalis ar fi ajuns la şase miliarde de lei vechi.

Cristina Iordăchel a fost imediat schimbată din funcţie. Între timp, Iordăchel şi-a schimbat numele de familie în Ionescu, şi-a găsit un loc călduţ de profesor la Universitatea de Farmacie şi Medicină Iaşi, a ajuns şefa secţiei de Dermatologie de la Spitalul Judeţean de Urgenţe Suceava şi, de luna trecută, are din nou contract cu CAS Suceava.

Coana Joiţica de Bucovina. Fosta șefă a CAS Suceava, demisă pentru delapidare, apoi renumită în funcţie, este numele unui amplu articol publicat de Cotidianul.ro, cuprizând detalii despre recentele-i succesuri personale şi profesionale.

Mai multe detalii despre poveste găseşti aici iar mecanismul fraudei este descris aici.

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Si consultatiile la cabinetul particular ii merg bine. N-are pic de rusine femeia asta.Stie domle ca-i protejata de sus si e si tupeista si nesimtita. Coana Joitica, misto, chiar arata ca o purcea, Piggy.

    RăspundețiȘtergere