Anton Hrib şi-a dat foc la apartament

Fostul secretar al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, Anton Hrib, şi-a incendiat apartamentul în care locuia în municipiul Iaşi.

Anton Hrib, în vârstă de 62 de ani, a adunat toate icoanele din casă şi le-a dat foc. Pompierii au spart uşa locuinţei pentru al scoate pe Hrib dintre flăcări, acesta fiind transportat la spital cu o ambulanţă. Detalii aici.

Anton Hrib a fost înlăturat din funcţia de secretar al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor în ianuarie 2008, post pe care îl ocupa din 1991, de la înfiinţare Arhiepiscopiei.

Despre Toni Hrib au circulat multe poveşti. Fie că era mason ori membru în ordine cavalereşti, fie că-i storcea de bani pe preoţii în funcţie sau aspiranţi, fie că a scos din ţară icoane şi alte obiecte de patrimoniu, dincolo de aceste poveşti este cert că Toni Hirb a condus cu mână de fier Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor vreme de aproape 20 de ani şi se pare că a fost înlăturat doar la solicitarea expresă a PF Daniel, la ceva vreme după ce acest a devenit patriarh.

Se pare că Anton Hrib a suferit o cădere nervoasă fix la patru ani de la momentul în care a fost îndepărtat pe uşa din dos din funcţia de la Arhiepiscopie.

Trimiteți un comentariu

6 Comentarii

  1. Un nenorocit care si-a batut toata viata joc de preoti .Era clar si este clar ca dracu ia intunecat mintile si si-a dat foc. Va sfarsi aest idiot cat de repede si va merge in mainile cui ia slujit ... DIAVOULUI!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari PF VOASTRA ca l-ati inlaturat pe acest Nero al Bisericii. Mai sunt si altii la Suceava care tr inlaturati . Nadajduim sa actionati cat mai repede

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai sunt din pacate urmasi de-ai lui HRIB la Suceava . SA PLECE !!!Ca nu fac nimic altceva decat stau pe la birouri si freaca menta si nu fac nimic concret ptr Biserica . Singurul care face ceva ptr Biserica , este Pimen, atat, restul ... apa de ploae si lingai .Asa a fost dintotdeauna la Suceava , nimeni nu a facut nimic, numai s-au lingusit pe langa Inaltul si au luat salarii si bani pe parohii.PF VOASTRA ... INTERVENITI SI CURATATI TOT HRIBISMUL DE LA SUCEAVA !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuia demult impuscat antihristul asta .

    RăspundețiȘtergere
  5. Scuze ptr greseala de mai sus DIAVOLULUI

    RăspundețiȘtergere
  6. As dori sa stiu ce s-a mai intamplat cu domnul Hrib. L-am cunoscut candva foarte bine si nu era omul rau despre care scrieti urat.
    Daniel este un anticrist. Uitati-va cat de megaloman este si ce a facut de cand a venit "la putere".

    RăspundețiȘtergere