Primarul Gabriel Şerban, pârât la ITM de poliţiştii locali

Primarul Constantin Gabriel Şerban are un nou motiv de stres. Doi poliţişti locali din subordinea sa l-au pârât la ITM pentru condiţiile grele în care sunt obligaţi să-şi desfăşoare activitatea.

Inspectorul superior Nelu Andronic şi poliţistul local principal Mihai Amanoloae spun că au fost obligaţi să lucreze în ture de noapte de câte 12 ore, două zile consecutiv, cu pauze doar la patru ore, pe un frig de minus 20 de grade, fără a li se asigura de către instituţie un loc în care să se încălzească, ceai cald, echipament de protecţie sau program de lucru redus.

Cei doi au povestit şi cum singura maşină a Poliţiei Locale este folosită în interes local de şeful structurii, Cristian Balan. S-o fi inspirat de la şeful său, primarul Constantin Gabriel Şerban care a plecat la schi în Austria cu maşina primăriei - detalii aici.

Şeful Poliţiei Locale Câmpulung Moldovenesc mai este acuzat şi că îşi foloseşte subordonaţii la munci în propria gospodărie. De exemplu, un poliţist care a furat maşina instituţiei şi băut fiind la volan a avariat-o a fost pus să-i care şefului gunoiul din grajd.

Citeşte toată povestea în Monitorul de Câmpulung.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii