Epurarea USL

Preşedintele - director general al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava, Cristi Victor Bleorţu, a fost schimbat din funcţie. În locul lui a fost numită Oana Elena Picioc, director executiv economic al instituţiei.

Copreşedintele USL Suceava Ioan Cătălin Nechifor a tot repetat la toate conferinţele din ultima lună că vor fi schimbaţi doar directorii care fac politică la serviciu. Eu nu l-am văzut pe Cristi Victor Bleorţu la nicio acţiune electorală PDL, nu l-am văzut să dea declaraţii portocalii prin ziare sau pe la televizor şi nici nu ştiu să fi împărţit pliante cu Echipa lui Flutur prin instituţie. Şi atunci, domnule Nechifor, cum rămâne cu declaraţiile din campania electorală?

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Pai e clar ca vor fi schimbati toti directorii de la deconcentrate.Asa se procedeaza de pe vremea imperiului roman:)).E normal sa-ti faci politicile social economice administrative cu oamenii tai.Plus ca trebuie sa-ti recompensezi oamenii care te-au ajutat in campania electorala,nu??

    RăspundețiȘtergere
  2. dar pe la muzeul de istorie nu se umbla ? ca acolo baietii veseli stau pe functii de vreo 8 anisori buni si tot au schimbat tabara :))

    RăspundețiȘtergere