Adrian Artene, demis din fruntea PPDD Suceava

Întreaga conducere a filialei judeţene a Partidului Poporului Dan Diaconescu, în frunte cu preşedintele Adrian Artene, a fost demisă, miercuri, în urma unei şedinţa convocată de un reprezentant al conducerii centrale a partidului.

Preşedintelui Adrian Artene şi membrilor din Biroul Politic Judeţean al PPDD Suceava li s-a reproşat scorul slab (comparativ cu alte judeţe) obţinut la alegerile locale de la 10 iunie. De asemenea, printre motivele invocate se mai numără starea de non-combat din perioada campaniei electorale dar şi unele alianţe politice post-electorale.

La votul politic pentru Consiliul Judeţean, PPDD Suceava a obţinut 7,5 procente din voturile valabil exprimate.

Conducerea filialei judeţene a PPDD Suceava va fi asigurată de unul dintre vicepreşedinţii de la naţional ai partidului, Traian Tudor.

Trimiteți un comentariu

6 Comentarii

  1. Articolul trebuia sa sune asa:
    Întreaga filiala Suceava a PP DD, formata din preşedintele Adrian Artene, a fost demisa.:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Adrian Artene este sluga pedeleprelor

    RăspundețiȘtergere
  3. traseist notoriu,ininteligent;rusine noua,electoratului sucevean!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta inseamna ca cineva, a deschis ochii acolo sus, in conducerea PP DD din Bucuresti si l-a descoperit pe Adrian Artene ca este un lup, care se imbracase in piele de oaie. Felicitarile mele, se indreapta catre Domnul Dan Diaconescu, caruia ii doresc, mult succes, la alegerile parlamentare din toamna. Acum ami voi da si eu votul pentru acest partid si voi incerca sa conving cat mai multa lume, sa faca acelas lucru. Acum concluzia mea, este clara : Dan Diaconescu stie ce face si ce vrea...Am convingerea ca poate ajunge departe, daca merge pe drumul cinstei si dreptatii...SUCCES DOMNULE DAN DIACONESCU !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Iata doar o mica parte, din CV-ul "omului de afaceri" Adrian Artene,care a ajuns consilier, din partea PP DD Suceava. DAAAA !!! M-am interesat si am aflat urmatoarele lucruri,despre omul de afaceri, Adrian Artene: Dupa ce a divortat de prima sotie, pe care a distrus-o in bataie, s-a dus sa lucreze ca muncitor necalificat, in fabrica de cherestea din Rasca, a carui proprietar, era domnul Petrache. A f***t-o mai intai pe fiica proprietarului, a lasat-o gravida, a luat-o de sotie si dupa aceea, a f***t-o si pe soacra. Din fericire, aceasta a avut mai multa experienta si nu a ramas gravida. Dar omul de afaceri, Adrian Artene, nu era interesat sa-si intemeieze o familie, ci voia sa puna mana pe cat mai multi bani, pentru a avea ce juca la roulette si barbut. Asa ca s-a prezentat la tribunalul din Suceava, unde a inceput actiunea de divort. Cand presedinta de tribunal si-a dat seama ca s-ar putea imbogati impreuna cu el, i-a propus EA, casatorie...Divortul nu a durat mult timp, deoarece viitoarea sotie, era presedinta de tribunal din Suceava. Tot ca urmare a acestui fapt, fabrica de cherestea din Rasca, a fost trecuta pe numele omului de afaceri, Adrian Artene. A urmat nunta in codru, al caror nasi, au fost domul Marza (presedintele CJ Suceava) si sotia acestuia. Adrian Artene, s-a pus pe furat brazii de prin munti, pe care ai facea chrestea, iar proaspata lui sotie, s-a pus pe luat spaga prin tribunal. Iar domnul Petrache, adevaratul proprietar al gaterului din Rasca, a murit de necaz si suparare. Cu toate acestea, "omul de afaceri" Adrian Artene, sustine incontinuare ca este un om credincios si cu frica de Dumnezeu...Deci fie ca Dumnezeu, sa-l rasplateasca dupa fapte ! Nu v-am scris nimic, despre studiile pe care le are "omul de afaceri' Adrian Artene, deoarece acestea, lipsesc cu desavarsire...

    RăspundețiȘtergere
  6. bravo domnule pt cv-ul lui artene!!!perfect conform cu realiatea!!!!huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere