Judecătorul dornean Danileţ îşi lasă părinţii muritori de foame

Vasilică Cristi Danileţ, judecătorul de la CSM care îi ameninţa cu puşcăria pe cei care criticau procurorii plimbăreţi cu Biblia în mână din sat în sat în căutare de mărturii privind o aşa-zisă fraudare a referendumului, a fost dat în judecată de părinţi. Informaţia a fost vehiculată prima dată la Antena 3.

Am făcut o verificare pe portalul instanţelor şi, într-adevăr, Vasilică Cristi Danileţ a fost obligat de colegii săi de la Judecătoria Vatra Dornei să le plătească pensie de întreţinere părinţilor pe care îi lăsase muritori de foame:

Judecătorul dornean Vasilică Cristi Danileţ îşi lasă părinţii muritori de foame

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. NETERMINATUL ALA E CONTARAN CU NOI!!!?

    RăspundețiȘtergere
  2. nereminati si prosti sunt cei care STERG INTR-UN GEST CRIMINAL - ROMANII CU BULETIN EXPIRAT SAU ALUNGATI IN LUME- DIN EVIDENTELE POPULATIEI CU DREPT DE VOT.
    Crima impotriva umanitatii si genocid impotriva romanilor alungati de tiganizarea sau maghiarizarea fortata a ROMANIEI
    VOM INTENTA PROCES IMPOTRIVA CRIMINALILOR MAFIOTI CARE NE FURA SI EXISTENTA DUPA CE NE-AU SARACIT IN 23 DEANI!!!!. RUSINE CACANARI SI MOTANI FELEX VOICULESTI PE CINE AVETI IN SPATE?"miza e mare " spunea un porc troglodit cu nume de lichea de ghiseu hotul de beni publici fara munca "ghisee"...RUSINEPORCILOR ......................NU CONTEAZA .. dumnezeu e deasupra!!vet plati cit mai curand!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti dus cu pluta tata,du-te si te cauta.In toata lumea cei care traiesc in strainatate nu figureaza pe listele permanente ci pe listele suplimentare.De asemenea daca ai buletinul expirat esti nul,nu poti sa faci nimic.Cum poti sa votezi?de ce nu iti inoiesti buletinul?Vrei sa vina Ponta si sa ti-l inoiasca???basist jegos ce esti!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-e rusine ca acest individ, sluga Monicai Macovei care doarme in portbagajul ei ,este conbucovinean cu mine.Am auzit ca are la judo centura cacanie.

    RăspundețiȘtergere