Salariu de 1.000 de euro pe lună pregătit de Nechifor pentru Eugen Girigan

Aflat în pragul pensionării, Eugen Girigan, unul dintre pesediştii suceveni cu vechime în partid, va primi cadou de la şeful PSD Suceava, Ioan Cătălin Nechifor, un salariu de o mie de euro pe lună.

Luni, în şedinţa Consiliului Judeţean Suceava, va fi suspus aprobării un proiect de hotărâre iniţiat de preşedintele CJ, Cătălin Nechifor, privind desemnarea unui administrator special al SC Drumuri şi Poduri SA Suceava, societate al cărei unic acţionar este Consiliul Judeţean. Nechifor a ales ca administrator special al firmei aflate în faliment să fie desemnat Eugen Girigan, fost director al societăţii, acesta fiind schimbat din funcţie de Gheorghe Flutur după alegerile locale din 2008. Potrivit proiectului de hotărâre, Girigan va primi o remuneraţie lunară în cuantum de 4.500 de lei.

După ce Flutur a câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, Eugen Girigan a fost acuzat că în campania electorală pentru alegerile locale din 2008 ar fi dispus realizarea unor lucrări de asfaltare a 12 drumuri judeţene în valoare de 82 de miliarde de lei vechi, fără existenţa unor contracte încheiate cu Consiliul Judeţean.

Pentru că administraţia PDL a Consiliului Judeţean a refuzat să achite această sumă de bani, SC Drumuri şi Poduri SA a intrat în faliment, procedura insolvenţei aflându-se pe rolul Tribunalului Suceava.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii