Chiulangiu! Antrenorul Leonard Bibirig şi-a abandonat din nou echipa

Cine îmi poate spune şi mie cum se justifică salariul imens pe care îl încasează Leonard Bibirig de la clubul de handbal? Deşi se pare că este plătit cu vreo 10.000 de lei pe lună, lui Leonard Bibirg numai de antrenorat nu îi arde. Indolentul Bibirig a bifat, sâmbătă, a doua absenţă consecutivă de pe banca tehnică a echipei a doua a Clubului Sportiv Universitatea Suceava.

Bibirig a fost trimis la echipa a doua a clubului în urmă cu trei săptămâni, după ce a pierdut toate meciurile disputate de la începutul noului campionat.

Se pare însă că pe Bibirig nu prea îl "coafează" postura de antrenor al echipei a doua a clubului. Miercuri, la meciul cu CSM Călăraşi, Bibirig nu a stat pe banca tehnică iar "studenţii" au pierdut pe teren propriu la două goluri diferenţă.

Poate că pare incredibil dar Bibirig nu făcut deplasarea cu echipa nici sâmbătă la meciul disputat în deplasare cu HC Vaslui, pierdut de suceveni la patru goluri diferenţă.

La aşa atitudine şi la aşa performanţă îmi poate explica cineva şi mie ce mai caută Bibirig la clubul ăsta? Mie chiar nu îmi convine ca din banii mei să fie plătit un arogant indolent care să-şi bată joc de echipa pe care o antrenează.

Iar în caz că nu aţi aflat încă este bine să ştiţi că Leonard Bibirig şi-a falsificat declaraţia de avere. Deşi ia o căruţă de bani de la CSU Suceava, Bibirg şi-a declarat doar veniturile obţinute ca ofiţer de poliţie încadrat la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Potrivit legislaţiei, completarea incorectă a declaraţiei de avere este infracţiune, pedepasa fiind închisoare de la trei luni la doi ani. Citeşte aici mai multe detalii despre cum şi-a falsificat Leonard Bibirig declaraţile de avere din ultimii trei ani.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii