Candidaţii PNL Suceava: Surugiu, Galan, Pardău şi Băişanu

Organizaţia judeţeană PNL Suceava a fost practic executată de conducerea centrală a partidului la validarea candidaturilor pentru alegerile parlamentare.

Doar doi candidaţi ai organizaţiei au fost validaţi pentru parlamentare. Este vorba de preşedintele PNL Suceava Ştefan Alexandru Băişanu în colegiul nr.1 Suceava pentru Camera Deputaţilor şi de şeful PNL Rădăuţi, Constantin Galan, în colegiul Rădăuţi pentru Camera Deputaţilor.

În colegiul nr. 9 Vatra Dornei pentru Camera Deputaţilor a fost validată candidatura traseistului Dumitru Pardău, aflat acum într-o scurtă trecere prin PNL, iar în colegiul nr. 10 Gura Humorului - Câmpulung Moldovenesc va candida Radu Surugiu, un individ de pe la Piatra Neamţ impus de conducerea centrală a partidului.

În condiţiile în care Partidul Conservator practic nu există la Suceava, PNL a cedat către PC candidatura în două colegii. Este vorba de colegiul nr. 2 Burdujeni pentru Camera Deputaţilor şi colegiul nr. 4 Rădăuţi- Siret.

Iată că Mihai Sandu Capră şi Raul Rotaru degeaba s-au plimbat la lansarea USL de pe Arena Naţională. Ţeapă şi-a luat şi traseistul Tiberiu Prodan, senator în funcţie pe colegiul Rădăuţi-Siret, dar şi naşul de cununie al lui Băişanu, Mircea Irimescu, deputat în funcţie pe colegiul Rădăuţi.

Ia să vedem, începe scandalul la PNL?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii